Παύλος Χαϊκάλης: Αφοπλιστικά ειλικρινής δήλωσε - "Ζήτησα συγγνώμη από το γιό μου, δεν είχα χρόνο να..."

Μίλησε για τη σχέση τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παύλος Χαϊκάλης: Αφοπλιστικά ειλικρινής δήλωσε -

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε Γίνεται και μίλησε για τη σχέση του με τον γιό του αλλά και τη στιγμή που ένιωσε πως πρέπει να του ζητήσει συγγνώμη.

Ύστερα από ένα αφιερωματικό βίντεο στη ζωή του ηθοποιού, η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν φρόντισε να καλύψει το κενό στο δικό του παιδί, επειδή εκείνος πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Τότε, ο Παύλος Χαϊκάλης με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε: «Η αλήθεια είναι ότι κάποτε ζήτησα συγγνώμη στον γιο μου, επειδή δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ λόγω δουλειάς.

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκαλύπτει γιατί ζήτησε συγγνώμη από το γιό του

Παρότι ήμουν χωρισμένος από τη μητέρα του, τον έπαιρνα Σαββατοκύριακο, αλλά Σαββατοκύριακο είχαμε και δύο παραστάσεις στο θέατρο. Με περίμενε στα καμαρίνια πότε θα τελείωνα τις παραστάσεις για να πάμε σπίτι. Όταν του ζήτησα συγγνώμη, γύρισε και μου είπε μια κουβέντα που με άγγιξε. Μου είπε: “πατέρα μην το σκέφτεσαι, γιατί εγώ όποτε σε χρειάστηκα, ήσουν δίπλα μου”. Νομίζω ότι αυτό είναι το θετικό κομμάτι», μάθετε ακόμα γιατί μπήκε στο χειρουργείο ο Παύλος Χαϊκάλης

παυλος χαικαλης μιλαει για γιο

Παύλος Χαϊκάλης: Η αστρολογία και οι προβλέψεις - "Θα ζήσουμε δύσκολες στιγμές μέχρι το 2024"

Καλεσμένος στο Dot το απόγευμα της Κυριακής ήταν ο Παύλος Χαικάλης ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη του στην αστρολογία και την πρόβλεψη που είχε κάνει για τα θέατρα.

Ειδικότερα, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από όταν ξεκινήσαμε πρόβες για την παράσταση έλεγα στην Μαρίνα ότι από τις 15 Οκτώβρη και μετά θα έχουμε γέλιο να καθόμαστε και να παρακολουθούμε. Όταν έρχεται, λοιπόν, 15, 16 Οκτώβρη που είχαμε μια νέα σελήνη τότε άρχισα να της λέω να παρακολουθεί τα γεγονότα. Κάθε εβδομάδα έβγαινα σωστός και μου έλεγε πως δεν με πιστεύει και δεν υπάρχει αυτό».

«Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας γιατί δεν πιστεύω ούτε στην αισιοδοξία ούτε στην απαισιοδοξία. Δεν πιστεύω γιατί είναι δύο έννοιες που δεν βασίζονται πουθενά. Το να είσαι αισιόδοξος και να λες να πάνε τα πράγματα καλά, έρχεται το σύμπαν και σου δίνει μια σφαλιάρα » πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Απλώς ο κόσμος να είναι σε μια περισυλλογή, να είναι υποψιασμένος ότι δεν είναι πια ένας κύκλος ευημερίας, δεν είναι πια τα πράγματα. Να είναι τουλάχιστον εγκρατής, ψύχραιμος, σκεπτόμενος και όλα τα άλλα τα παρακολουθείς».