Η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή - «Δεν υπήρξα ποτέ μόνη χωρίς σύντροφο»

Δείτε εδώ όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή - «Δεν υπήρξα ποτέ μόνη χωρίς σύντροφο»

Το πρωί της Δευτέρας η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη και μέσα σε όλα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια που εμφανίστηκε στο πρωτοχρονιάτικο σόου με τον Αντώνη Ρέμο στο Mega αναφέρθηκε στην ερωτική αλλά και επαγγελματική της ζωή.

Αναφορικά με τα προσωπικά της, η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε: «Δεν ήμουν μόνη ποτέ, απλά δεν ήμουν άνθρωπος ποτέ που θα προβάλλω την προσωπική μου σχέση. Θεωρώ ότι η προσωπική σχέση πρέπει να κλείνεται μέσα στο σπίτι του καθενός.

Δεν έχει σημασία αν ανήκω στον χώρο της δημοσιότητας, αλλά την προσωπική μου ζωή την κρατάω για εμένα. Άρα δεν υπήρξα μόνη ποτέ χωρίς σύντροφο. Απλά δεν δημοσιοποιώ τις προσωπικές μου σχέσης».

Ενώ για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση επισήμανε: «Δεν είμαι άνθρωπος που δίνει τυράκι. Εάν είναι κάτι που έχει βάση, θα βγω και θα το ανακοινώσω. Συνήθως σε όλα αυτά που ακούγονται, λέγονται και γράφονται προς εντυπωσιασμό, κλείνω τα αφτιά.

Δεν είναι δουλειά μου να ακούω τις σειρήνες γύρω γύρω τι λένε για εμένα. Αν υπάρξει μια πρόταση σημαντική, που θα με οδηγήσει στο να κάνω ένα τηλεοπτικό βήμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγω και να το πω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Σούσουρο με την είδηση για την Ρούλα Κορομηλά - Η νέα αρχή στη ζωή της από τον Ιανουάριο

Σούσουρο επικρατεί με μια είδηση που έχει κυκλοφορήσει για την Ρούλα Κορομηλά και τα επαγγελματικά της. Όπως γράφεται, μάλλον θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, από τον Ιανουάριο.

Οι συναντήσεις της παρουσιάστρια με τον Νίκο Κοκλώνη είναι όλο και πιο συχνές, με τις φήμες να θέλουν να επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση, παρόλο που η ίδια αρχικά το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.

Τώρα ωστόσο, ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα», θέλει τον Νίκο Κοκλώνη βέβαιο πως τελικά θα πείσει την Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει και μάλιστα με ένα νέο project το οποίο προορίζει για το β’ μισό της σεζόν και ακόμα πιο συγκεκριμένα, για τον Ιανουάριο.

Μπορεί ακόμη τίποτα να μην είναι σίγουρο, ωστόσο ο παραγωγός και παρουσίασης ήδη έχει κάνει μεγάλη διαφορά στην τηλεόραση. Δείτε ωστόσο την πρόταση σου δέχτηκε.