Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από τον γάμο τους

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από τον γάμο τους

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού, ενώθηκαν χθες με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο Ηλιούπολης και σήμερα, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή T-Live, εκφράζοντας τη μεγάλη τους χαρά μετά το μυστήριο.

Ο μετεωρολόγος και η δερματολόγος, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς, θέλησαν να κάνουν τον γάμο τους λίγο νωρίτερα, απ' ό, τι είχαν κανονίσει.

Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού γάμος

Η κάμερα του T-Live βρέθηκε στον γάμο και απέσπασε δηλώσεις από το ζευγάρι αλλά και από τους δικούς τους.

«Ο Γιάννης ήθελε πάρα πολύ τις βέρες… Τις είχαμε παραγγείλει πριν από 10 ημέρες, αλλά δεν πρόλαβαν να έρθουν, αλλά θα τις έχουμε σύντομα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω τον Γιάννη δίπλα μου, γιατί περάσαμε και λίγο δύσκολες στιγμές με τις ναυτίες και με ό,τι συνεπάγεται το πρώτο τρίμηνο της κύησης. Ο Γιάννης ήταν πάντα δίπλα μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Το σημαντικό είναι να έρθει το μωράκι» παραδέχτηκε με τη σειρά της η Χάρις Δαμιανού.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του Γιάννη Καλλιάνου και της Χάρις Δαμιανού

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού, παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 3/1 στο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηλιούπολης, έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα πολύ κοντινά πρόσωπα της οικογένειας τους.

Να πούμε επίσης, πως είναι το πρώτο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που παντρεύτηκε για το έτος 2021 και ελπίζουμε το γεγονός αυτό να τους φέρει τύχη και ευτυχία.

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους όπου Γιάννης Καλλιάνος και Χάρις Δαμιανού, έλαμπαν από ευτυχία και αγάπη. Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ενώ μάρτυρες ήταν οι επιχειρηματίες και φίλοι του μετεωρολόγου, Γιώργος Καπνάκης και Ηλίας Λαμπρινάκος.

Η νύφη, επίλεξε ένα λευκό μίντι αέρινο φόρεμα, με nude γόβες, ενώ μαλλιά και make up ήταν πολύ απλά. Από την άλλη ο γαμπρός φόρεσε ένα μπλε κοστούμι.

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού οικογένεια γάμος

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού γάμος

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού πολιτικός γάμος

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού παντρεύτηκαν

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού φωτογραφίες γάμου

Να σημειώσουμε πως ο γάμος του Γιάννη Καλλιάνου και της Χάρις Δαμιανού έγινε γρήγορα, καθώς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Την ανακοίνωση έκανε το ζευγάρι live, μιλώντας στην εκπομπή T-live.

«Προέκυψε ένα μωράκι πάρα πολύ γρήγορα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα. Και επομένως από το να παντρευτούμε τον Μάιο που είχαμε αρχικά προγραμματίσει, δε θα μπορούσε να γίνει επειδή η Χάρις θα είχε φουσκώσει η κοιλιά της. Δε θα μπορούσε να φορέσει το νυφικό που ήθελε, ούτε να περάσουμε τόσο ωραία με τους φίλους μας» παραδέχτηκε ο γνωστός μετεωρολόγος.