Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χριστίνα Ορφανίδου: «Σπάει» τη σιωπή της για τον Αλεξανδρίδη - «Στο Big Brother ήταν κύριος»

Απαντάει για πρώτη φορά για το περιστατικό που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο

Χριστίνα Ορφανίδου: «Σπάει» τη σιωπή της για τον Αλεξανδρίδη - «Στο Big Brother ήταν κύριος»
News 04.01.2021 22:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Ορφανίδου έκανε μία ανάρτηση μέσα από την οποία αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της για το περιστατικό που συνέβη μέσα στο Big Brother για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο Κρητικός παίκτης στο παιχνίδι ήταν και ένα πολύ προσβλητικό σχόλιο για την Χριστίνα. Από την ημέρα που αποχώρησε από το σπίτι, κανένας παίκτης δεν μίλησε ποτέ ξανά για εκείνον, σαν να μην υπήρξε ποτέ, κάτι που σχολίασε βέβαια και ο ίδιος με μία ανάρτησή του.

Η Χριστίνα έκανε ένα Q&A και δε δίστασε να απαντήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα με απόλυτη ειλικρίνεια.

«Πώς αντέδρασες όταν άκουσες τι λόγια έλεγε για σένα ο Αντώνης;», τη ρώτησε κάποιος και η Χριστίνα Ορφανίδου απάντησε: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας… Οι περισσότεροι άντρες μεταξύ τους έτσι μιλάνε για τις γυναίκες!

Ούτε τους καταδικάζω ούτε τους επευφημώ… Το ίδιο έκανα και με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και τα λόγια του! Στο παιχνίδι μπροστά μου ήταν κύριος όπως και στις υπόλοιπες κοπέλες. Οπότε δεν έχω να κρατήσω καμία κακία ούτε να το τραβήξω το θέμα χωρίς λόγο!», απάντησε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ορφανίδου.

Χριστίνα Ορφανίδου Αντώνης Αλεξανδρίδης

Για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, πέρα από τη Χριστίνα Ορφανίδου απάντησε και ο Θέμης Κανέλλος

Ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε το δεύτερο βίντεο σχετικά με την εμπειρία του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, και ανάμεσα σε άλλα που είπε, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, αποκαλύπτοντας μίλησαν μετά το τέλος του Big Brother.

Αυτή τη φορά, ο παίκτης του Big Brother απάντησε σε ερωτήσεις που έκανε ο κόσμος και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης με το οποίο απολογήθηκε για όσα έγιναν στο σπίτι.

Όπως εξήγησε, διαφωνεί κάθετα με τη στάση του, ενώ δεν κάθισε να δει το βίντεο που ανέβασε καθώς βαρέθηκε, αν και οι δυο τους επικοινώνησαν.

Θέμης Κανέλλος Αντώνης Αλεξανδρίδης

«Είδα τα πρώτα πέντε λεπτά από το βίντεο με την απολογία του Αντώνη γιατί βαρέθηκα. Μου έστειλε κάποια μηνυματάκια, μετά μου ξαναέστειλε για τη γιορτή μου και μιλήσαμε λίγο, πολύ ευγενικά και τυπικά. Από αυτά που μου είπε εμένα, προσπάθησε να πιάσει συζήτηση, του απάντησα πολύ ευγενικά και του εξήγησα πως κάποια από αυτά που λέει δεν βγάζουν νόημα. Δεν πιστεύω ότι το κανάλι μπορεί να διαστρευλώσει πράγματα που έχεις πει ή έχεις κάνει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: "Μήνυση! Θα το διερευνήσω και θα πράξω αναλόγως!"

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Χριστίνας Ορφανίδου

Share