Παπαγεωργίου: Ο Δημοσθένης της είχε στείλει μήνυμα στο Instagram και την είχε φλερτάρει

Το άφησε αδιάβαστο η Ηλιάνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παπαγεωργίου: Ο Δημοσθένης της είχε στείλει μήνυμα στο Instagram και την είχε φλερτάρει

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή “Pop up“. Όπως έκανε γνωστό το 2019 που ήταν κριτής στο GNTM, ο Δημοσθένης Τζουμάνης της είχε στείλει μήνυμα και την είχε φλερτάρει. Εκείνη ωστόσο, το είχε αφήσει αδιάβαστο.

Η αποκάλυψη έγινε με αφορμή τα μαθήματα φλερτ που παρέδωσε ο Γύπας - όπως τον αποκαλούν πολλοί - μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε αρχικά ότι είχε γνωρίσει τον Δημοσθένη Τζουμάνη όταν εκείνος ήταν καλεσμένος στους “ΚουΚου” καθώς και τα στούντιο είναι δίπλα. Όταν εκείνος της έστειλε μήνυμα στο Instagram για να την ευχαριστήσει για τα καλά λόγια που είπε, πρόσεξε ότι της είχε στείλει ξανά μήνυμα το 2019 φλερτάροντάς την.

Παπαγεωργίου Δημοσθένης φλερτ

Δημοσθένης - GNTM 3: Είναι γύπας με την βούλα - Δείτε την αλλαγή στο Instagram του

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του από το GNTM 3, ο Δημοσθένης Τζουμάνης απέδειξε πως είναι «γύπας» και με τη βούλα. Μάλιστα, για να το επιβεβαιώσει έκανε και μία αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ήδη από την οντισιόν του ο Δημοσθένης ξεκαθάρισε πως στην παρέα του είναι αυτός που κάνει το «γύπινγκ», ατάκα που τρέλανε τους κριτές οι οποίοι στη διάρκεια του παιχνιδιού τον φώναζαν διαρκώς «γύπα».

Τελικά το παρατσούκλι αυτό του έμεινε και ο Δημοσθένης αποφάσισε να το υιοθετήσει. Έτσι το έβαλε όνομα στο Instagram, αντί να βάλει το ονοματεπώνυμό του. Μάλιστα, μετά το παιχνίδι ο «Γύπας» έκανε και ένα νέο επαγγελματικό βήμα αφού έβγαλε τραγούδι μαζί με τη Ρασέλ και φωτογραφήθηκαν μαζί γυμνοί.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα συνεχίσει να κάνει «γύπινγκ» ή αν θα κατασταλάξει σε κάποια σχέση!

Δημοσθένης Τζουμάνης Instagram

Ο Δημοσθένης του GNTM έγινε ο επόμενος Έλληνας Bachelor - "Έφαγε" χαστούκι από την Εριέττα

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης έχει αποδείξει πως έχει μπόλικο χιούμορ. Ακόμη και έξω από το σπίτι του GNTM 3 θέλει να τους κάνει όλους να γελάνε. Για αυτό και θέλησε να γίνει ο επόμενος Έλληνας Bachelor. Ωστόσο, δεν τα πήγε πολύ καλά, καθώς λόγω της επιλογής του, η Εριέττα τον χαστούκισε.

Συγκεκριμένα, η Σία Βοσκανίδου ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την συνάντηση που είχαν μαζί με την Εριέττα Παπαγιώτη, με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι μοντέλων και έναν φίλο τους.

Έτσι λοιπόν, έφτιαξαν ένα ωίντεο όπου ο Δημοσθένης πήρε την θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και έγινε ο επόμενος Έλληνας εργένης. Όταν μάλιστα, ήρθε η ώρα της τελετής των ρόδων - που αντί για τριαντάφυλλο έδωσε έναν Άγιο Βασίλη - η επιλογή του δεν άρεσε.

Ο "Γύπας" όπως είναι το παρατσούκλι του, επέλεξε να τον δώσει στη Σία με την Εριέττα να τον χαστουκίζει. Βέβαια, πολλές ήταν οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ρασέλ.