Αποχώρησε εσπευσμένα από το Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου

Αποκάλυψε τι συνέβη στο Instagram της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποχώρησε εσπευσμένα από το Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου αναγκάστηκε να αποχωρήσει εσπευσμένα σήμερα το μεσημέρι από το Ευτυχείτε, πριν προλάβει να τελειώσει η εκπομπή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Η παρουσιάστρια δέχθηκε πολλά μηνύματα στα social media από τους διαδικτυακούς της φίλους για περαστικά και έτσι απάντησε πως ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία και αναγκάστηκε να φύγει από το στούντιο.

«Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματά σας… Συγγνώμη αλλά ένιωσα μια έντονη αδιαθεσία γι’ αυτό και αναγκάστηκα να αποχωρήσω από την εκπομπή… Όλα καλά δόξα τω Θεώ! Τα λέμε αύριο το πρωί», έγραψε χαρακτηριστικά στο story της η παρουσιάστρια.

Θυμίζουμε πως χθες η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε

Συγκίνησε με την ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου - «Σε αγαπώ...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από την οποία ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια συγκίνησε με τα λόγια της για τον μπαμπά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε τις γιορτές με την οικογένειά της και έτσι θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις της για τον μπαμπά της, ο οποίος ήταν το στήριγμά της από την αρχή της καριέρας της. Μάλιστα, το 2020 έκλεισε ιδανικά για την παρουσιάστρια η οποία βρέθηκε στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης.

«Χωρίς την έμπνευση, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη που μου έδωσε ο μπαμπάς μου δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα… Ευχαριστώ μπαμπά μου … Σ αγαπώ

Ευχή για το 2021 …μην ξεχνάτε να λέτε στους δικούς σας ποσο πολύ τους αγαπάτε… Για όλες εκείνες τις θυσίες που έχουν κάνει και δε σταματούν να κάνουν για εμάς.

Καλη χρονια! Με ελπίδα για πολλές αγκαλιές και ψυχική ανάταση σε όλο τον κόσμο…#newyearwish #2021».

Κατερίνα Καινούργιου μπαμπάς