Η Αφροδίτη του Big Brother μας «πέθανε» με τη νέα της φωτογραφία

Πάλι γυμνή αλλά αυτή τη φορά μέσα σε μπανιέρα με γάλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αφροδίτη του Big Brother μας «πέθανε» με τη νέα της φωτογραφία

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, έκανε και πάλι το θαύμα της με τη νέα της φωτογραφία στο Instagram και για ακόμα μία φορά μας «πέθανε» καθώς πόζαρε εντελώς γυμνή μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη γάλα.

Η Αφροδίτη είχε δηλώσει στο εισαγωγικό της βίντεο πως είναι plus size και naked model, οπότε εδώ και καιρό βλέπουμε να κάνουν την εμφάνισή τους αρκετές γυμνές φωτογραφίες της στα social media.

Άλλωστε και μέσα στο σπίτι του Big Brother, πολλές φορές κυκλοφορούσε χωρίς σουτιέν ή φόραγε αποκαλυπτικά μαγιό. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες η Αφροδίτη πόζαρε μαζί με τη Χριστίνα χωρίς σουτιέν.

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή γυμνή

Θέμης Κανέλλος: «Η Αφροδίτη έπαιζε με τον εαυτό της στο Big Brother»

Ο Θέμης Κανέλλος έκανε σήμερα το δεύτερο βίντεο που αφορά στα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι του Big Brother. Αυτή τη φορά απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Αφροδίτη ήταν η παίκτρια που έπαιζε με τον εαυτό της.

Η Αφροδίτη ήταν μια από τις έντονες προσωπικότητες του ριάλιτι και πολλοί, μάλιστα, τη θεωρούσαν στην αρχή ως ένα από τα φαβορί, για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και ενδεχομένως να πάρει τα 100.000 ευρώ, κάτι που όμως δε συνέβη, αν και πρόσφερε πολλές… ιδιαίτερες στιγμές, με ένα άλλο βίντεο να τη δείχνει να παίζει με το στήθος της.

Θέμης Κανέλλος Αφροδίτη

Ο Θέμης ήταν απολύτως ειλικρινής για όσα έγιναν στο σπίτι, επισημαίνοντας πως η Αφροδίτη - η οποία πόζαρε γυμνή στο Instagram - ήταν η μόνη κοπέλα μέσα στο σπίτι που έπαιζε με τον εαυτό της. Μάλιστα όταν άκουσε την ερώτηση είπε πως θα αποκαλύψει και θα ρωτήσει την Αφροδίτη αν θέλει να μπει αυτό το κομμάτι στο βίντεο, αλλιώς θα το κόψει, κάτι που τελικά δεν έκανε μιας και το βίντεο ανέβηκε με το συγκεκριμένο κομμάτι μέσα.

.