Αφοπλιστική η Τούνη για τα σχόλια περί χρημάτων μέσω "ανιαρών πράξεων" - «Στους κομπλεξικούς στέλνω φιλάκια»

Οι φήμες που ακούγονται για το πως βγάζει λεφτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αφοπλιστική η Τούνη για τα σχόλια περί χρημάτων μέσω

Η Ιωάννα Τούνη απάντα στις φήμες που την θέλουν να βγάζει χρήματα μέσω «ανίαρων πράξεων» και το σχόλιο της είναι αρκετά αφοπλιστικό.

Η γνωστή επιχειρηματίας και instagrammer ξέρει πολύ καλά να προκαλεί τον πανικό, είτε με τις δηλώσεις της -όπως αυτή εδώ- είτε με τις φωτογραφίες της.

Η ίδια μέσω ενός Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε κάποιες πικάντικες ερωτήσεις των ακολούθων της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μία από αυτές αφορούσε το αν η ίδια έχει ακούσει ποτέ ότι βγάζει χρήματα από «ανίερες πράξεις».

Η Ιωάννα Τούνη, ασφαλώς, δεν δίστασε να απαντήσει και έγραψε:

«Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο να μου πληρώνει ο,τιδήποτε ή έστω να με πηγαίνει ταξίδια.

Στους κομπλεξικούς ανθρώπους στέλνω φιλάκια… και καλή καρδιά! Ας κάθονται να βγάζουν ιστορίες για μένα αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό τους. Γι’ αυτό θα παραμείνουν στον πάτο».

Ιωάννα Τούνη

Όλο το Instagram μιλάει γι’ αυτή την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δεν θα μπορούσε να κλείσει πιο εντυπωσιακά το 2020 και να υποδεχτεί το 2021. Με μια ανάρτηση της έβαλε "φωτιά" στο instagram!

Με αλογοουρά "μαστίγιο" και το πιο εκθαμβωτικό ντύσιμο. η Ιωάννα μπήκε Δεκέμβρη στην θάλασσα με ένα καταπληκτικό χειμωνιάτικο ηλιοβασίλεμα και έδειξε πως αφήνει πίσω της την δύσκολη αυτή χρονιά.

Η ανάρτηση της, όπως άλλωστε και όλες οι υπόλοιπες έκανε χαμό καθώς η φαντασία της στα concept ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Αυτό την κάνει αγαπητή και μετράει χιλιάδες ακόλουθους, πριν από λίγες μέρες ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία που πήρε χιλιάδες like στο λεπτό.

Δείτε τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη

τουνη μαστιγιο

ιωάννα τούνη φωτογραφία πρωτοχρονια