Σμαράγδα Καρύδη: Τέλος το "Ένα εκατομμύριο Yen" από το MEGA

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: Τέλος το

Οριστικό τέλος μπαίνει στο τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο yen» που παρουσίαζε η Σμαράγδα Καρύδη και προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή Πρωινό, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για το μέλλον της ηθοποιό στο "Μεγάλο κανάλι".

Σμαράγδα Καρύδη Ένα εκατομμύριο Yen MEGA

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, το τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο Yen» έπειτα από 70 επεισόδια ολοκληρώθηκε και δεν θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας.

Η Σμαράγδα Καρύδη ωστόσο, μπορεί να επιστρέφει και πάλι, σε άλλο πρόγραμμα, αφού το κανάλι θέλεις να την αξιοποιήσει σε κάτι νέο. Μάλιστα, σκέφτονται το «Celebrity game night» που κάποτε παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία.

Να σημειώσουμε πως η Σμαράγδα Καρύδη, πριν από λίγο διάστημα, είχε κάνει μια απίστευτη δήλωση για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως δεν είναι γιαγιά του. Για ποιο λόγο;

Πως τα πήγαινε σε τηλεθέαση στο MEGA το Ένα εκατομμύριο Yen

Ενώ τα νούμερα της πρεμιέρα της εκπομπής της Σμαράγδας Καρύδη στο Mega, Ένα εκατομμύριο YEN, ήταν αρκετά καλά, όσο περνάνε οι ημέρες δυσκολεύουν τα πράγματα.

Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο πρόγραμμα κάνει αρκετά χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να λαμβάνει χαμηλές θέσεις στην απογευματινή ζώνη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δευτέρα 9/11 που έκανε στο δυναμικό κοινό μόνο 5,2%!

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 14.3
  • STAR: Elif 6.9
  • STAR: Ο τροχός της τύχης 6.7
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 8.7
  • OPEN: Η ωραία του κουρέα 7,8-10,1
  • Mega: Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ 5,2