Βικτώρια Καρύδα: Φωτογραφίες από το Ντουμπάι με τα παιδιά της

Έτσι πέρασαν στις διακοπές τους εν μέσω πανδημίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βικτώρια Καρύδα: Φωτογραφίες από το Ντουμπάι με τα παιδιά της

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που βρέθηκαν στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά, ήταν και η Βικτώρια Καρύδα, έχοντας στο πλευρό της τα δυο της παιδιά. Τον γιο της και την κόρη της.

Μπορεί το μοντέλο να πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω του δικαστηρίου που είχε για την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ωστόσο θέλησε να την βρει το νέο έτος κάπου όμορφα να διασκεδάζει.

Η ίδια δεν σταμάτησε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για το πώς περνά με την οικογένειά της στο Ντουμπάι.

Οι φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα με τα παιδιά της στο Ντουμπάι

Βικτώρια Καρύδα Ντουμπάι

Βικτώρια Καρύδα Ντουμπάι παιδιά

Βικτώρια Καρύδα παιδιά

Κορωνοϊός - Ντουμπάι: Αυξάνονται τα κρούσματα

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε μέχρι στιγμής ανάμεσα στους Έλληνες που επέστρεψαν από το κορωνοπάρτι στο Ντουμπάι, καθώς έγιναν συνολικά 337 rapid test στους ταξιδιώτες.

Η εξέλιξη αυτή έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις αρμόδιες αρχές, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αφιχθούν κι άλλοι Έλληνες που πέρασαν την περίοδο των εορτών στα Εμιράτα.

Και τα δύο κρούσματα μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους με βανάκια της Πολιτικής Προστασίας και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες της πτήσης από Ντουμπάι έπρεπε να έχουν πάνω τους υποχρεωτικά αρνητικά αποτελέσματα από μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών, που θα έχουν κάνει στο Ντουμπάι και να έχουν συμπληρώσει υποχρεωτικά την φόρμα PLF προκειμένου να εισέλθουν στην ελληνική Επικράτεια. Όποιος επιβάτης δεν θα είχε μαζί του αυτό το τεστ, δεν γίνεται δεκτός στη χώρα.

Η επόμενη πτήση από Ντουμπάι για Αθήνα που θα μπει στο "μικροσκόπιο" των Αρχών είναι στις 6 Ιανουαρίου. Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι μετά τα πάρτι και τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς, παρατηρήθηκε στο Ντουμπάι έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέγραψαν χθες και για τέταρτη συναπτή ημέρα ρεκόρ νέων κρουσμάτων από τότε που ξεκίνησε η πανδημία με 1.963 μολύνσεις κορωνοϊού σε ένα 24ωρο. "Δεν υπήρχε κάτι πολύ σοβαρό, ήταν πολύ χαλαρά, όλα τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά" δήλωσε στην κάμερα νεαρή επιβάτης.

"Ο κόσμος κυκλοφορούσε ελεύθερα στο Ντουμπάι. Φορούσε μια μάσκα, τα μαγαζιά ήταν όλα ανοιχτά και κυκλοφορούσε μια χαρά ελεύθερα", τόνισε μια ακόμη επιβάτης.

"Στην επιστροφή έπρεπε να κάνουμε πάλι PCR έλεγχο για Covid-19, 72 ώρες πριν. Και αφού κατεβούμε ήταν πολύ σοβαρή και η ελληνική πλευρά, διότι έλεγξε όλο το αεροπλάνο", δήλωσε ένας άλλος.