Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το παιδί μου είναι μαύρο! Δεν μπορώ να φανταστώ...»

Τα λόγια του συγκινούν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το παιδί μου είναι μαύρο! Δεν μπορώ να φανταστώ...»

Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς και με αφορμή των όσων συνέβησαν στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α. χθες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τον ρατσισμό που επικρατεί, δίνοντας ως παράδειγμα τον γιο του.

Το αστέρι του NBA, στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε, ότι θα κάνει τα πάντα για να μην αντιμετωπίσει ο γιος του, που είναι μαύρος, αυτά που γίνονται σήμερα.

«Ως Γιάννης θέλω την αλλαγή. Ξέρω ότι η ομάδα μου κάνει το ίδιο. Όποτε βλέπουμε κάτι λάθος, θα μιλάμε. Το ΝΒΑ και οι Μπακς μας δίνουν αυτή την πλατφόρμα για να μιλήσουμε για ό,τι μας ενοχλεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν σταματήσω το μπάσκετ, το παιδί μου θα μεγαλώσει στις ΗΠΑ και το παιδί μου είναι μαύρο. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση. Αν όσο ζω και αναπνέω μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω, έστω σε ποσοστό 5%, θα το κάνω».

Γιάννης Αντετοκούνμπο γιος μαύρος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η φωτογραφία με την γυναίκα και τον γιο του που έκανε χαμό!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του αφού πλέον έχει την δική του οικογένεια. Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή. Μια από αυτές απέσπασε χιλιάδες likes.

O μπασκετμπολίστας ζει πλέον μόνιμα στην Αμερική με την γυναίκα και τον γιό του ο οποίος γεννήθηκε τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Και οι δύο τους ανεβάζουν πολλές στιγμές της ζωής τους, με τους φανς να παραληρούν. Η φωτογραφία των τριών τους μπροστά από την φωτισμένη πόλη έκλεψε όλες τις εντυπώσεις! Δείτε ακόμα μια φωτογραφία του που έκανε χαμό!

Αντετοκουνπο γιος

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην σύντροφο του!

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ακόμη πιο ερωτευμένος με τη σύντροφό του Μαράια, μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, του μικρούλη Λίαμ Τσαρλς, που γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Γιάννης με ανάρτηση του στα social media έκανε άλλη μία δημόσια εξομολόγηση στην αγαπημένη του. «Όλα όσα είσαι, είναι όλα όσα χρειάζομαι», έγραψε ο γνωστός μπασκετμπολίστας. Αναβρασμός στο NBA για τον Γιάννη, τι συνέβη;

Αντεντοκουμπο ερωτικη εξομολογηση