Άλλος άνθρωπος ο Σήφης Φανταράκης μετά το GNTM 3 - Άλλαξε τα μαλλιά του

Δείτε τη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο Σήφης Φανταράκης μετά το GNTM 3 -  Άλλαξε τα μαλλιά του

O Σήφης Φανταράκης ξεχώρισε στο GNTM 3 και έφτασε σε ένα πολύ καλό σημείο, μάλιστα μετά το παιχνίδι άλλαξε τελείως εμφάνιση.

Το μοντέλο, που μάλιστα μαζί με τον λεγόμενο campaign room του GNTM 3 κάνει νένα βήματα στο χώρο της μόδας, αφού βγήκε από το παιχνίδι, άλλαξε τα μαλλιά του.

Ένα πολύ κοντό κούρεμα επέλεξε ο Σήφης που τον γνωρίσαμε με αρκετά πιο μακριά μαλλιά, το μόνο σίγου είναι ότι και αυτό του πάει πολύ.

Η φωτογραφία του Σήφη Φανταράκη

σήφης φανταράκης gntm 3

GNTM 3: «Σούσουρο» με το πρακτορείο μοντέλων του Σήφη - Κατέβασαν όλες του τις φωτογραφίες

Ο Σήφης Φανταράκης, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του GNTM 3, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και στις απαιτήσεις των κριτών και έτσι αποχώρησε από το ριάλιτι. Μάλιστα, σούσουρο έχει δημιουργηθεί με το πρακτορείο μοντέλων που δούλευε, καθώς έχουν αφαιρέσει όλες του τις φωτογραφίες.

Οι περισσότεροι παίκτες του φετινού GNTM έχουν κάνει γνωστό το ότι ανήκουν ήδη σε κάποιο πρακτορείο μοντελών, εξού και η εμπειρία τους. Του Σήφη όμως ήταν αυτό που κινήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο και "κατέβασε" τις φωτογραφίες. Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος;

Εξαιτίας της θύελλας αντιδράσεων που προκλήθηκε, η Γιάννα Βλάχου, η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μοντέλων, μίλησε στο Ευτυχείτε και εξήγησε τον λόγο που κατέβηκαν οι φωτογραφίες του πρώην διαγωνιζόμενου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αποφασίσαμε από κοινού ότι η βάση του από εδώ και πέρα θα είναι στην Αθήνα. Είναι ένα αξιόλογο πρακτορείο που θα τον βοηθήσει να πάει ακόμα και στο εξωτερικό. Οι φωτογραφίες κατέβηκαν για να ανέβουν οι καινούριες και αφότου βγήκε από το παιχνίδι ανέβηκαν. Δεν θέλαμε να εκθέσουμε ότι γνωρίζαμε από πριν ότι είχε φύγει ο Σήφης Φαραντάκης. Περιμέναμε να αποχωρήσει και μετά να ανέβουν». Ο Σήφης αποκάλυψε αν είναι τελικά ζευγάρι με την Μαρινέλλα!

Δείτε παρακάτω το βίντεο: