Δημήτρης Κεχαγιάς: Νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι του πρώην παίκτη του Big Brother

Έτσι είναι το σαλόνι του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κεχαγιάς: Νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι του πρώην παίκτη του Big Brother

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το τέλος του Big Brother. Ωστόσο, στα social media είναι ενεργός χρήστης και μοιράζεται διάφορε στιγμές από την καθημερινότητα του. Χθες, μας έδειξε για ακόμη μια φορά το σπίτι του.

Ο πρώην παίκτης, που τον θέλουν να έπαιζε θέατρο με την Σοφία Δανέζη μέσα στο παιχνίδι, χαλαρώνει στο σπίτι του, μακριά από τις εντάσεις και τους τσακωμούς που υπήρχαν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Χθες λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το σαλόνι του, όπου σε ένα άκρως ρομαντικό κλίμα, άκουγε μουσική.

Δημήτρης Κεχαγιάς σπίτι Big Brother

Αγνώριστος ο Δημήτρης Κεχαγιάς πριν το Big Brother

Ο πρώην παίκτης του Μεγάλου Αδελφού είναι 28 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας υπενοικίασης σκαφών. Γυμνάζεται καθημερινά και από μικρό παιδί και του άρεσαν τα αθλήματα.

Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος στο Κick Boxing με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγαπά.

Ενώ, πριν λίγες ημέρες έκανε και μια ανάρτηση για την αγαπημένη του Σοφία Δανέζη.

Ο ίδιος σε μια εξομολόγηση από καρδιάς είχε μιλήσει παλιότερα για το εκ γενετής πρόβλημα της υγείας του, τους σταθμούς της ζωής του και την στήριξη που είχε από τον πατέρα του στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

“Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα υγείας στο ισχίο μου, το οποίο με την πάροδο του χρόνου εξαλείφθηκε πλήρως… Δέχτηκα πολύ αγάπη στα παιδικά μου χρόνια. Στην εφηβεία μου άλλαξαν πολλά… Στο γυμνάσιο ήμουν ένα αρκετά ατίθασο παιδί, άλλαξα πολλά σχολεία. Δημιουργούσα φασαρία, χωρίς να φταίει ο Δημήτρης. Το 2008 ήρθε ο θάνατος ενός παιδικού μου φίλου από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Αυτό άλλαξε ριζικά τη ζωή μου. Αναθεώρησα τα πάντα, το τι είμαστε και τι δεν είμαστε, γέμισα φοβίες, κλείστηκα στο σπίτι μου για έναν χρόνο.

Κάποια στιγμή είχα ένα γλίστρημα και έφυγε το γόνατό μου και γύρισε προς τα πίσω. Πήγαμε για χειρουργείο κι έπρεπε να αθληθώ σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Το 2012 επέστρεψα κι αγωνίστηκα ξανά γιατί με πίστευε ο πατέρας μου. Το 2013 έγινα Πρωταθλητής Ελλάδος! To 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι κι άνοιξα μαγαζί εστίασης. Έπειτα πέσαμε οικονομικά κι έτσι ήρθε η ευκαιρία για το Big Brother, αν και στην αρχή φοβόμουν”, είχε δηλώσει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μερικές φωτογραφίες από την περίοδο που έπαιζε kick boxing.

Δημήτρης Κεχαγιάς Big Brother

Δημήτρης Κεχαγιάς kick boxing