GNTM: Ο Ανδρέας ήθελε να φορέσει φόρεμα στον τελικό του διαγωνισμού!

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Ο Ανδρέας ήθελε να φορέσει φόρεμα στον τελικό του διαγωνισμού!

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ένα μήνα σχεδόν μετά το φινάλε του GNTM 3, αποκάλυψε πως στον τελικό του ριάλιτι ήθελε να φορέσει.. φόρεμα!

Το πρωί της Παρασκευής στη Φωλιά των Κου Κου έπαιξε ένα απόσπασμα στο οποίο ο φιναλίστ του διαγωνισμού μόδας επισκέφτηκε το μαγαζί της Μαίρης Συνατσάκη και μεταξύ των άλλων, συζητήσαν για το παιχνίδι και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Μάλιστα, ο Ανδρέας ομολόγησε στην Μαίρη πως «ζήλεψε» την Παρασκευή -με την οποία και φημολογείται ότι είναι ζευγάρι- στη δεύτερη φωτογράφιση του τελικού, καθώς την βάφανε και περιποιούνταν αρκετές ώρες, σε αντίθεση φυσικά με τα αγόρια του σόου.

Έτσι, τους «παρακάλεσε» να φορέσει και αυτός φόρεμα, γιατί όπως είπε και ο ίδιος, αυτό σημαίνει μόδα, να βγαίνεις από τα νερά σου και να δοκιμάζεις νέα πράγματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

GNTM 3 - Ανδρέας: «Πρόδωσε» την παραγωγή - «Μας είχαν πει πως δε θα υπάρχουν επιστροφές»

Λίγο μετά το τέλος του GNTM 3, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και «πρόδωσε» ένα στοιχείο που έχει να κάνει με την παραγωγή του ριάλιτι. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είχαν πει ότι δε θα υπάρξουν επιστροφές στο παιχνίδι.

Ο Ανδρέας ήταν ένας από τους φιναλίστ του φετινού κύκλου και ένα από τα παιδιά που αντέδρασαν ιδιαίτερα στην είσοδο των παλιών παικτών μέσα στο σπίτι.

Όπως εξήγησε ωστόσο ο ίδιος στις δηλώσεις του, δεν ήταν προετοιμασμένος να δεχθεί τις επιστροφές στο σπίτι και ήταν σίγουρος πως φτάνει πλέον προς το τέλος. Χθες η μητέρα του Ανδρέα μίλησε για τη σχέση που είχε ο γιος της με τη Λία. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

«Αν θέλετε να είμαι πλήρως ειλικρινής, φέτος, λόγω covid και επειδή έχουμε κορωνοϊό, είχανε πει ότι δεν θα γίνουν οι επιστροφές, οπότε είχαμε πει εμείς ότι είμαστε στην 8άδα και λέγαμε τέλεια, τελειώνουμε. Είχε περάσει καιρός και λέγαμε μπαίνουμε στην τελική ευθεία και μας την έφεραν. Μας έπαιξαν ένα ωραίο κολπάκι, οπότε οι αντιδράσεις μας ήταν εις διπλούν», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας.