"Κάγκελο" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό του Pop Up - «Τα νέα του κ@λου»

Δεν πίστευε στα αυτιά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Κάγκελο" έμεινε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό της εκπομπής της, Pop Up, όταν ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της, είπε στον αέρα «Τα νέα του κ@λου». Αφορμή στάθηκε η κυτταρίτιδα της Jlo.

«Αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε και συζητήσεις του κ@λου», είπε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στον αέρα του Pop Up και η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Μια ωραία ατμόσφαιρα», είπε θέλοντας να χαλαρώσει το κλίμα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, να κρατάει το κεφάλι της.

«Του κόσμου παιδιά! Για τα νέα του κόσμου μιλάω, άρα και τα πλάνα του κόσμου», προσπάθησε να μαζέψει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, μετά το "πέσιμο" του Δημοσθένη στην Ηλιάνα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επικό τρολάρισμα στον Snik - "Επόμενο challenge είναι..."

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τρελά ερωτευμένη με τον Snik και πέρασε μαζί του τη Πρωτοχρονιά, το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και δεν σταματά να τρολάρει τον αγαπημένο της.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το ζευγάρι ανέβασε μια κοινή φωτογραφία στο Instagram με τους δυο τους λαμπερούς και χαμογελαστούς, πράγμα συνηθισμένο για την Ηλιάνα αλλά ασυνήθιστο για τον Snik ο οποίος σπανίως χαμογελάει στον φακό.

Αφού λοιπόν η Ηλιάνα τον έκανε να χαμογελάσει όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία, τώρα το επόμενο challenge της είναι να τον κάνει να σηκωθεί από τον υπολογιστή! Όλα μπορούν να συμβούν το 2021!

snik ηλιάνα παπαγεωργίου

Σπάνιο ντοκουμέντο του Snik με την Ηλιάνα μέσα από το σπίτι τους

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik μαγνητοσκόπησαν ένα σπάνιο ντοκουμέντο, στο οποίο βρίσκονται και οι δύο μέσα στο σπίτι τους, στο playroom και απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση τους ενώ παίζουν παιχνίδι με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

To μοντέλο έκανε παρέα στον αγαπημένο της όσο έπαιζε και οι δύο τους δε δίστασαν να απαντήσουν σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις, ενώ έδωσαν και συμβουλές για επιτυχημένες σχέσεις, ενώ πριν από λίγες μέρες είδαμε και τον τρόπο με τον οποίο στόλισαν το σπίτι τους.

Ο Snik, μάλιστα, έσπευσε να την υπερασπιστεί όταν κάποιος θέλοντας να την προσβάλλει της είπε «να πας στην κουζίνα σου εσύ», με την ίδια να του απαντά «Τι να κάνω; Έφαγα πριν» και τον ράπερ να τον αποκαλεί «κομπλεξικό».