Σοφία Δανέζη: Θα κάνει live στο Instagram στις 21:00

Σίγουρα θα κάνει... αποκαλύψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Δανέζη: Θα κάνει live στο Instagram στις 21:00

Live στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πρόκειται να κάνει η Σοφία Δανέζη, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Big Brother. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει κάτι τέτοιο μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Γενικά, όπως έχουμε δει η Σοφία, κρατάει ένα χαμηλό προφίλ μετά τις πρώτες της συνεντεύξεις στην τηλεόραση όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και την εμπειρία που έζησε.

Στα social media, οι αναρτήσεις της δεν είναι τόσο συχνές, ωστόσο όπως φαίνεται στο live που θα πραγματοποιήσει σίγουρα θα έχει να πει πολλά.

Σοφία Δανέζη Instagram

Σοφία Δανέζη: Η πρώτη της φωτογραφία με τον Κεχαγιά στο Intsagram

Μετά την νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ένα ακόμα κορίτσι που απασχόλησε με την συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ ήταν η Σοφία Δανέζη! Η γνωστή τραγουδίστρια από την πρώτη στιγμή ήρθε κοντά με τον Δημήτρη Κεχαγιά και πολλοί από τότε κάνουν λόγο για μια υπέροχη σχέση.

Βέβαια, κανείς από τους δυο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες αυτές. Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, η Σοφία Δανέζη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το πρώτο της story με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Οι δυο τους κάθονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ντυμένοι επίσημα και ποζάρουν στον φακό.

Εννοείται πως η φωτογραφία αυτή φούντωσε περισσότερο τις φήμες.

Δανέζη Κεχαγιάς

Δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε πρόσφατα ο Δημήτρης Κεχαγιάς για την Σοφία Δανέζη.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά

Πρώτο θέμα συζήτησης πριν από λίγο καιρό ήταν το πλάνο που έδειχνε την Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά κάτω από τα σεντόνια στο σπίτι του Big Brother. Σήμερα, για πρώτη φορά η ίδια η παίκτρια αποκάλυψε στο πλατό του Ευτυχείτε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

«Εγώ ήμουν σε ένα σπίτι που ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα ήταν ο Δημήτρης, κανένας άλλος. Τον εμπιστευόμουν και τον εκτιμούσα, ήξερα πως ότι πω θα μείνει μεταξύ μας» και συνέχισε:

«Κάτω από τα σεντόνια δεν είχαμε μικρόφωνα, τώρα μπορώ να το πω γιατί δεν μπορούν να με διώξουν από το Big Brother. Το βράδυ ξαπλώναμε και βγάζαμε τα μικρόφωνα για να μη μας δουν οι κάμερες. Δεν κάναμε τίποτα όμως. Αν θα πω ότι είμαι ερωτευμένη θα πρέπει να το νιώθω. Γνώρισα έναν άνθρωπο πολύ καλό, παντελονάτο αυτή είναι η ατάκα του και την κρατάω».