Βίντεο μέσα από το δικηγορικό γραφείο της Άννας Μαρία Ψυχαράκη

Το δημοσίευσε η ίδια μέσα στην τρελή χαρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίντεο μέσα από το δικηγορικό γραφείο της Άννας Μαρία Ψυχαράκη

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, σχεδόν έναν μήνα μετά το τέλος του Big Brother, όπου κέρδισε τις 100 χιλιάδες ευρώ. Αμέσως μάλιστα, γύρισε στο δικηγορικό της γραφείο και δημοσίευσε ένα βίντεο.

Η Άννα Μαρία ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για διάφορες στιγμές της ζωής της και αυτή τη φορά θέλησε να δείξει πως είναι μέσα το γραφείο της, με την εντυπωσιακή θέα.

Η νικήτρια του Big Brother, έγινε πολύ αγαπητή στον κόσμο και οι θαυμαστές της σε κάθε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την αποθεώνουν.

Ωστόσο, είναι και αυτοί, που δεν μπορούν να καταλάβουν πως κέρδισε τα χρήματα. Συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου που την "άδειασε". Ωστόσο, η απάντηση της δεν άργησε να έρθει.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: "Μήνυση! Θα το διερευνήσω και θα πράξω αναλόγως!"

Με ένα live που έκανε προσφάτως στο instagram προφίλ της η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ήρεμα και πολιτισμένα εξέφρασε το παράπονό της για τον δημοσιογράφο που έφερε ξανά στην δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια να χορεύει σε ένα κλαμπ της Μυκόνου (δείτε το εδώ).

Λίγο πριν ανακοινωθεί πως είναι η νικήτρια του Big Brother, το βίντεο αυτό άρχισε να κυκλοφορεί παντού προσπαθώντας να αμαυρώσει θα έλεγε κανείς το όνομά της.

Στο live που έκανε η Άννα Μαρία, λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως στο βίντεο αυτό δεν έκανε τίποτα κακό, απλά χόρευε όπως κάνει όλος ο κόσμος και πως το βίντεο αυτό το είχε δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το 2018, άρα δεν το έκρυβε.