Συγκλονίζει η Πρεζεράκου με το πρόβλημα στο χέρι της - «Δεν μπορώ να πιάσω πιρούνι»

Περνάει δύσκολα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Πρεζεράκου με το πρόβλημα στο χέρι της - «Δεν μπορώ να πιάσω πιρούνι»

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», πρόβαλλαν δηλώσεις της Έρρικας Πρεζεράκου, όπου μίλησε για το ατύχημα που είχε στο χέρι της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά το χειρουργείο.

Η ίδια, αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει καταφέρει να αποκατασταθεί ακόμα το πρόβλημα που έχει στα δάχτυλα της, κάτι που κάνει δύσκολη την καθημερινότητα της.

«Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου.

Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό. Το καλό είναι πως αν γινόταν τώρα κάστινγκ για άλλο ένα sequel των Πειρατών της Καραϊβικής, σίγουρα θα με έπαιρναν - τον γάντζο τον έχω έτοιμο! (γέλια)», δήλωσε η δημοφιλής αθλήτρια. Ενώ δείτε την εικόνα που της έφτιαξαν και δείχνει την Παναγία να τη σώζει.

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα χέρι

Δεύτερο χειρουργείο για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Είναι κάποιες ημέρες που...»

Στην εφημερίδα “ON time” και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα κάνει δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της λόγω του ατυχήματος που είχε.

Η αθλήτρια είχε το καλοκαίρι, όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών της και ενώ βρισκόταν σε σκάφος στη θάλασσα, έπεσε και η προπέλα του ταχύπλοου την χτύπησε σε στο δεξί της χέρι.

Σε τι κατάσταση είσαι με την υγεία σου;

Κάνω καθημερινά φυσικοθεραπείες 3 ώρες, αλλά το χέρι μου έχει πολλή δουλειά ακόμα. Οπότε, τον Φεβρουάριο θα γίνει και άλλο ένα χειρουργείο.

Από πού αντλείς δύναμη;

Πραγματικά δεν ξέρω, δεν έχω απάντηση γι’ αυτό. Είναι κάποιες ημέρες που είμαι καλά και κάποιες άλλες που δεν είμαι.

Στην εφημερίδα μάλιστα, αποκάλυψε και όλες τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της ανιψιάς της.