Σοφία Δανέζη: Ξαφνική αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram

Η ανακοίνωση της που ξάφνιασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Δανέζη: Ξαφνική αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram

Μια ξαφνική πολύ αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram, έκανε η Σοφία Δανέζη και την ανακοίνωση έκανε η ίδια, μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε πριν από λίγα λεπτά.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, όπως αποκάλυψε χθες σήμερα στις 21:00 θα κάνει ένα live όπου θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Πριν όμως γίνει αυτό, η Σοφία Δανέζη, αποφάσισε να κάνει ιδιωτικό το προφίλ της, χωρίς να εξηγεί το λόγο. Με την κίνηση αυτή, μόνο όσο την ακολουθούν θα μπορούν να δουν το live που θα κάνει.

«Καλημέρα! Θα κάνω το προφίλ σήμερα ιδιωτικό. Θα τα πούμε στις 9 με όσους ακόλουθους έχω στο προφίολ μου. Θα δεχτώ ερωτήσεις και σε ότι προλαβαίνω θα απαντήσω! Ευχαριστώ», έγραψε.

Σοφία Δανέζη Instagram

Όσα είχε δηλώσει η Σοφία Δανέζη για τα όσα έζησε, μετά το Big Brother

Μετά τον τελικό του «Big Brother» η Σοφία Δανέζη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

«Ακόμη δεν έχω έρθει στην πραγματικότητα. Ήθελα να το ζήσω το παιχνίδι, το χάρηκα και ήθελα να μου δώσει ένα προβάδισμα στα καλλιτεχνικά μου, τραγουδίστρια είμαι», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Το περίμενα πιο χαλαρό το παιχνίδι, δεν έχει να κάνει με την παραγωγή αλλά με τους ανθρώπους. Στο Big Brother ήμουν ο εαυτός μου, δεν προσποιήθηκα ούτε έπαιζα ρόλους. Ήμουν από την αρχή ο εαυτός μου», συνέχισε.

«Ήρθα πολύ κοντά με την Αφροδίτη και την Χριστίνα. Αλλά πιο κοντά έχω έρθει με τον Δημήτρη Κεχαγιά», συμπλήρωσε μετά την αποκάλυψη για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.