Γιώργος Βάλαρης για Μουτίδου - «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου, με έβγαλε από τα ρούχα μου»

Την «αδειάζει» για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Βάλαρης για Μουτίδου - «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου, με έβγαλε από τα ρούχα μου»

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Βάλαρης συνδέθηκε ζωντανά στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και «άδειασε» ξανά την Σοφία Μουτίδου, παραδέχοντας πως ήταν η χειρότερη του συνεργασία.

Ο Γιώργος Βάλαρης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μασάω τα λόγια μου, όταν είναι να πω κάτι το λέω. Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου κι ο μόνος άνθρωπος που με έβγαλε από τα ρούχα μου. Δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε καλή χημεία. Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και δε νομίζω ότι το ακούτε μόνο από εμένα.

Είναι πιο νευρική από αυτό που συνηθίζω εγώ στις συνεργασίες μου να δέχομαι και να ανέχομαι. Συνηθίζω να δουλεύω με πολύ ήρεμο τρόπο, με ευγένεια κι αγάπη.

Πολλές φορές για ανα τελειώσει μια σχέση σε έναν γάμο δεν συμβαίνει μόνο επειδή έχει απιστήσει κάποιος αλλά επειδή δεν πλένει κάποιος τα άπλυτα κι από πολύ μικρά πράγματα που δημιουργούν τριβές και κόντρα σε μία σχέση.

Ήταν διαφωνία για τα πάντα και την πρώτη σεζόν οκτώ άντρες ήμασταν όλοι αγαπημένοι και φτάσαμε να είμαστε τσακωμένοι.

Ξανασυνεργαστήκαμε με την Σοφία σε μία πολύ διαφορετική συνθήκη και δεν έχω τίποτα εναντίον της. Είναι πολλοί υπερταλαντούχοι άνθρωποι που είναι δύσκολοι στις συνεργασίες. Σαν σκηνοθέτης είναι από τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να μην συνεργαστώ ξανά». Την ίδια στιγμή, και ο Χάρης Ρώμας «στολίζει» την Σοφία Μουτίδου.

Γιώργος Βάλαρης: "Είχε δυστροπία η Μουτίδου, δεν συνεργαστήκαμε καλά"

Ο Γιώργος Βάλαρης, σκηνοθέτης και συγγραφέας μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και δήλωσε πως η πιο δύσκολη συνεργασία του ήταν αυτή με τη Σοφία Μουτίδου.

Μάλιστα, δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί της και συγκεκριμένα δήλωσε: «Η μόνη δύσκολη συνεργασία μου ήταν με τη Σοφία Μουτίδου. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με έβγαλε κυριολεκτικά από τα ρούχα μου. Είχε μια δυστροπία η Σοφία Μουτίδου και δεν συνεργαστήκαμε καλά.

Κάναμε χρόνια να μιλήσουμε, αλλά συνεργαστήκαμε πέρυσι για την παραγωγή του Stand Up Comedy. Για τη Σοφία δεν νομίζω ότι θα ήθελα να δουλέψουμε και να τη σκηνοθετήσω αυτή τη στιγμή». Μάλιστα, ακόμα ένας πρώην συνεργάτης της, έκανε παράπονα για την ηθοποιό.

μουτίδου

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Βάλαρη