Ο Mike καμάρωσε την σύντροφο του, Έλενα Τσαγκρινού στο Madwalk 2020

Έτσι αντέδρασε μόλις την είδε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Mike καμάρωσε την σύντροφο του, Έλενα Τσαγκρινού στο Madwalk 2020

Η Έλενα Τσαγκρινού συμμετείχε στα MadWalk 2020 και η εμφάνιση της ήταν συγκλονιστική για αυτό και ο σύντροφος της, Mike, δεν μπορούσε παρά να την καμαρώσει.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project στο MEGA -δείτε εδώ τα highlights-.

Η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στο stage και ερμήνευσε το «Be My Lover», συνοδεύοντας το catwalk του Apostolos Mitropoulos καταφέρνοντας να μαγνητίσει τους πάντες.

Φυσικά, ο σύντροφος της δεν θα μπορούσε να χάσει την εμφάνιση της καθώς την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Έτσι, ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό από την εμφάνιση της αγαπημένης του.

Ο Mike καμάρωσε την Έλενα Τσαγκρινού στο Madwalk 2020

Έλενα Τσαγκρινού: Τα τρυφερά λόγια την περιπέτεια του Mike - "Ήταν ο,τι πιο δύσκολο..."

Μετά την ανακοίνωση μέσω instagram του ράπερ Mike ότι πέρασε και περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, η σύντροφός του Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στο Ευτυχείτε για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια δεν έφυγε στιγμή απο κοντά του και αποκάλυψε πως έγραψαν μαζί ένα τραγούδι το ¨Πάρε με αγκαλιά" σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές τους. Ακόμη, ανέφερε πως η σχέση τους είναι πολύ ήρεμη και δεν υπάρχουν εντάσεις.

Για την περιπέτεια με τον καρκίνο η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν ούτε εμένα, ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Το πέρασε και δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία». Σοκαρισμένο το πλατό του Ευτυχείτε, τι συνέβη;