Έβαλαν βόμβα στο αμάξι του Γιώργου Σφακιανάκη - Εξερράγη έξω από τα γραφεία του Epsilon

Συγκλονιστικές εικόνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έβαλαν βόμβα στο αμάξι του Γιώργου Σφακιανάκη - Εξερράγη έξω από τα γραφεία του Epsilon

Τρόμος επικράτησε έξω από τα γραφεία του Epsilon, - που επέστρεψε και πάλι - όταν ξαφνικά ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη. Όταν βγήκαν όλοι έξω να δουν τι συμβαίνει, αντίκρισαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη να είναι τυλιγμένο στις φλόγες.

Την ώρα της έκρηξης ο δημοσιογράφος, εργαζόταν στο κανάλι και συγκεκριμένα συντόνιζε την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποδείξεις Live», όταν άγνωστοι τοποθέτησαν την βόμβα στο αυτοκίνητο του.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Σφακιανάκης, έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Λίγο αργότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητό του, ενώ έγραψε: «Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα μας φιμώσετε κι ας βάλατε βόμβα στο αυτοκίνητο μου. Θα είμαστε κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη για την ενημέρωση του. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ζω!».

Γιώργος Σφακιανάκης αυτοκίνητο βόμβα

Γιώργος Σφακιανάκης Epsilon βόμβα

Το Epsilon... τρόλαρε το "μαύρο" στο κανάλι!

Το Epsilon... τρολάρει το "μαύρο" που έπεσε στο κανάλι για μία εβδομάδα, με μία επική εικόνα και μήνυμα! Ο τηλεοπτικός σταθμός του Φίλιππου Βρυώνη είπε να το... διασκεδάσει!

Το ΕΣΡ επέβαλε ποινή κλεισίματος στο νέο Epsilon και μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής το κανάλι θα είναι... κλειστό!

Ωστόσο, ο σταθμός μετά το "μαύρο" που έριξε, αποφάσισε να... τρολάρει την απόφαση.

Το Epsilon... τρολάρει το

Έτσι, λοιπόν, έβαλε μια κυρία να λιάζεται στην παραλία, φορώντας το μαγιό της και γυαλιά ηλίου, κι από δίπλα το κανάλι που μας εύχεται καλό καλοκαίρι, λέγοντας πως θα επιστρέψει από την «καλοκαιρινή διακοπή» την άλλη Δευτέρα!

Το Epsilon... τρολάρει το

TAGS