Alpha - Direct: Καλεσμένος του Τάκη Χατζή ο Νίκος Χαρδαλιάς

Αύριο, Τρίτη 12 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Alpha - Direct: Καλεσμένος του Τάκη Χατζή ο Νίκος Χαρδαλιάς

Το πρώτο DIRECT για το 2021 με τον Τάκη Χατζή θα δούμε αύριο 12/1 τα μεσάνυχτα , μέσα από τη συχνότητα του Alpha με καλεσμένους τους Νίκο Χαρδαλιά και Μιμή Ντενίση.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεναγεί τον Τάκη Χατζή στο στρατηγείο του, στο πρώτο DIRECT για το 2021, αύριο Τρίτη 12 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μιλάει για το lockdown και την καθημερινή ανησυχία για τη διασπορά του κορωνοϊού, το εμβόλιο, το τρίτο κύμα της πανδημίας που δεν έχει χτυπήσει ακόμη την Ελλάδα, αλλά και απαντάει στο πως αντιμετωπίζει τα σχόλια και τον χαρακτηρισμό του ως Hard Nick.

Καλεσμένη της εκπομπής είναι και η Μιμή Ντενίση που ξεδιπλώνει τις άγνωστες πτυχές της ζωής της και μιλάει για τους μεγάλους έρωτες, τους «δυόμιση» γάμους της, ενώ αποκαλύπτει και ποιος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της.

Να σημειώσουμε πως καλεσμένος στο Direct, ο Γιάννης Μπέζος, αποκάλεσε πολλούς ηλίθιους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε τι θα έκανε αν εξαφανιζόταν ξαφνικά ο κορωνοϊός - Δεν σας πάει ο νους

Ο Υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στα παιδιά της ΜΚΟ “Άτρακτος” και αποκάλυψε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν εξαφανιζόταν ο κορωνοϊός.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν είναι το ίδιο αυστηρός στο σπίτι του όσο φαίνεται στην τηλεόραση καθώς και αν είναι φίλος με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε: “Είναι πολύ καλός μου φίλος και στην ερώτηση με ποιόν μιλάς περισσότερο στο τηλέφωνο είπα γενικά με τους συνεργάτες μου αλλά αν μιλάω με κάποιον περισσότερο αυτός είναι ο Σωτήρης ο Τσιόδρας, ο καθηγητής μας”.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν ξυπνούσε και δεν υπήρχε κορωνοϊός με τον ίδιο να απαντά: “Θα πέταγα το κινητό μου σε μια λίμνη και δε θα το ψάρευα ποτέ”. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες εμβολιάστηκε και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα