Άγγελος Μπράτης: «Ερωτεύομαι γυναίκες πιο εύκολα από άντρες! Φλερτάρω ακόμα κι αν είμαι σε σχέση»

Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγγελος Μπράτης: «Ερωτεύομαι γυναίκες πιο εύκολα από άντρες! Φλερτάρω ακόμα κι αν είμαι σε σχέση»

Συνέντευξη στη εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" παραχώρησε ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την ομοιότητά του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, για το μεγάλο του όνειρο να γίνει χορευτής, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Πέρασα την περίοδο των γιορτών χαλαρά, με την οικογένειά μου, όσους φίλους μπορούσα να δω και πολλά τεστ covid. Με τι ικανότητες να παρουσιάσω τηλεοπτική εκπομπή; Θέλεις να σου φτιάξω κανένα φόρεμα; Αυτό μπορώ! Για να έκανα εκπομπή θα έπρεπε να έχω μια φοβερή ομάδα, έναν φοβερό αρχισυντάκτη, δεν ξέρω, αγχώθηκα ήδη. Είμαι ο τελευταίος που άφησα μούσι σε αυτή τη χώρα, δεν έκανα κάτι πρωτότυπο και φοράω γυαλιά, όπως πολλοί άντρες», είπε αρχικά ο αγαπημένος σχεδιαστής.

«Γέλασα πάρα πολύ για την ομοιότητα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Έχουμε φτάσει στο επίπεδο που όταν βλέπουν κάποιον με μούσια και γυαλιά, νομίζουν ότι είμαι εγώ. Ήθελα να είμαι χορευτής, αυτό ήταν το όνειρό μου. Προσπάθησα να μπω σε σχολή μπαλέτου, αλλά δεν μπήκα γιατί ήταν μόνο κορίτσια και ήμουν σε επαρχιακή πόλη. Το έχω μετανιώσει που δεν πήγα, ο καλύτερος θα ήμουν», είπε στην συνέχεια.

Η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη για την προσωπική του ζωή

Όσον αφορά τις γυναίκες, το φλερτ και τον έρωτα, ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε: «Για να αγαπήσεις, πρέπει να ερωτευτείς. Και φίλους ερωτεύεσαι. Ερωτεύομαι γυναίκες πολύ πιο εύκολα από άντρες. Τα γυναίκες τις θαυμάζω, τις αγαπώ και με ερωτεύονται κι εκείνες. Αποκτούμε βαθιές πνευματικές σχέσεις. Επειδή λειτουργώ πολύ με το ένστικτο και οι γυναίκες είναι πιο ενστικτώδεις, ταιριάζουμε. Πάντα φλέρταρα, είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Φλερτάρω κάθε μέρα, ακόμα κι αν είμαι σε σχέση, το φλερτ για μένα είναι ζωντάνια».

Ο Άγγελος Μπράτης μας δείχνει για πρώτη φορά τους γονείς τους - Τρομερή η ομοιότητα με την μητέρα του

Ο κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους γονείς του και η ομοιότητα με την μητέρα του είναι συγκλονιστική.

Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του επιτυχημένου ριάλιτι, που πρόσφατα αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, είναι αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες.

Μάλιστα, συχνά αποκαλύπτει τις ασχολίες του εν μέσω καραντίνας όπως έκανε και αυτή τη φορά με μια σειρά από instastories στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σε ένα από αυτά έγραψε «Life after GNTM» αποκαλύπτοντας την σύντομη εξόρμηση που έκανε ο Άγγελος Μπράτης με την οικογένεια του.

Ο κριτής του GNTM απαθανάτισε με το κινητό του τις ομορφιές της φύσης αλλά τους φυσικά τους γονείς του και πάθαμε πλακά με την μητέρα του που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

γονείς του Άγγελου Μπράτη