Pop Up: Έφυγε από την εκπομπή της Παπαγεωργίου ο Τζωρτζάτος - «Κρατάω μόνο τα καλά»

Η μακροσκελής ανακοίνωση του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Pop Up: Έφυγε από την εκπομπή της Παπαγεωργίου ο Τζωρτζάτος - «Κρατάω μόνο τα καλά»

Οριστική είναι η αποχώρηση του Παναγή Τζωρτζάτου, από το Pop Up, την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μάλιστα, το ρεπορτάζ του Vanda's blog, επιβεβαιώθηκε, αφού όπως σας είχαμε γράψει, ο δημοσιογράφος όδευε προς την έξοδο.

Ο ALPHA κάνει αλλαγές στην μεσημεριανή εκπομπή και μια από αυτές ήταν η αποχώρηση του ραδιοφωνικού παραγωγού, από το πάνελ, αφού δεν θέλησε να βγαίνει στον αέρα μια φορά την εβδομάδα.

Την αποχώρηση του ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagam με μια φωτογραφία του απλό το πλατό με τους συνεργάτες του.

«Ο κύκλος του Pop Up σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι!! Τα «γιατί» και τα «πως» και τα «αλλά» πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες την Ηλιάνα που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, την Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, την Νανά και πολλούς ακόμα! Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο για αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου… Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για άλλα», έγραψε.

Pop Up Παπαγεωρφίου αποχώρηση Τζωρτζάτου

"Κάγκελο" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό του Pop Up - «Τα νέα του κ@λου»

"Κάγκελο" έμεινε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό της εκπομπής της, Pop Up, όταν ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της, είπε στον αέρα «Τα νέα του κ@λου». Αφορμή στάθηκε η κυτταρίτιδα της Jlo.

«Αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε και συζητήσεις του κ@λου», είπε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στον αέρα του Pop Up και η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Μια ωραία ατμόσφαιρα», είπε θέλοντας να χαλαρώσει το κλίμα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, να κρατάει το κεφάλι της.

«Του κόσμου παιδιά! Για τα νέα του κόσμου μιλάω, άρα και τα πλάνα του κόσμου», προσπάθησε να μαζέψει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, μετά το "πέσιμο" του Δημοσθένη στην Ηλιάνα.