"Καρφιά" για Βίσση - Βανδή: «Ο κόσμος χάνει λεφτά και θεοποιούμε μία φάση σκηνοθετημένη»

Απίστευτη δήλωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Τη άποψη του για την κοινή εμφάνιση της Άννας Βίσσης και της Δέσποινας Βανδής στον τελικό του J2US έκφρασε ο Τάσος Σοφρωνίου. Ο ενδυματολόγος μιλώντας «Στην φωλιά των κου κου» πέταξε τα "καρφιά" του.

«Έχω δουλέψει με την Δέσποινα. Τι να σου πω ενδυματολογικά αριστούργημα. Όχι! Καλά να είναι κι όλα τέλεια αλλά αυτή η ιδέα για την εχθρότητα δύο τραγουδιστριών, την στιγμή που είμαστε κλειδαμπαρωμένοι λόγω Covid-19 κι ο κόσμος χάνει λεφτά κι εμείς θεοποιούμε μία φάση η οποία είναι ουσιαστικά σκηνοθετημένη για να μπουστάρει την καριέρα δύο καλλιτεχνών, δεν με βρίσκει πολύ σύμφωνο. Παίρνουμε κάτι μέτριο και το αποθεώνουμε.

Αναγάγουμε κάτι που θα μπορούσε να τελειώσει σε 5 λεπτά. Τώρα θυμήθηκαν να φιληθούν η Βίσση με την Βανδή σαν την Madonna με την Britney Spears πριν από 20 χρόνια. Δηλαδή κάνε το και λίγο original. Ακόμα και το κείμενο που είπαν, ήταν τόσο προβλέψιμα όλα. Δεν έχει αυθεντικότητα και δεν μου άρεσε», τόνισε.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε για την Άννα Βίσση πως έχει ξαναβρεθεί με τη Δέσποινα Βανδή

Το γεγονός που σχολιάστηκε περισσότερο το τελευταίο καιρό ήταν η συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση και φυσικά στην έναρξη του Καλύτερα δεν Γίνεται το σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού.

Η κουμπάρα της Άννας Βίσση και παρουσιάστρια της εκπομπή του Alpha, θέλησε να δώσει μερικές παραπάνω λεπτομέρειες για την κορυφαία συνάντηση.

Μάλιστα αποκάλυψε πως οι δύο τραγουδίστριες εκτός του ότι δεν είχε κόντρα, είχαν ξαναβρεθεί.

«Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ. Και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μια συνάντηση μεταξύ της Άννας και της Δέσποινας το 2008 στην πρόβα τζενεράλε των Mad Awards. Είχαν ξαναβρεθεί στην πρόβα και είχαν μιλήσει μεταξύ τους. Η Δέσποινα είχε πολύ ευγενικά πλησιάσει και της είχε πει “καλησπέρα τι όμορφη που είσαι” και η Άννα της είπε “και εσύ”.

Είχαν μιλήσει για 5-10 λεπτά. Τα είχαν πει γλυκά και ήρεμα. Μετά οι κάμερες είχαν ρωτήσει την Άννα και είπε ότι βρέθηκαν. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν. Αλλά τόσο, όσο. Τι σημαίνει όμως το μαγικό timing…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού