Συγκλονίζει η Βίκυ Καγιά με το πρόβλημα στην υγεία της - «Νόσησε το δέρμα μου...»

Η αποκάλυψη για την δύσκολη περίοδο που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Βίκυ Καγιά με το πρόβλημα στην υγεία της - «Νόσησε το δέρμα μου...»

Η Βίκυ Καγιά, μίλησε για το πρόβλημα στην υγεία της, που πέρασε στην αρχή της καριέρας της . Συγκεκριμένα, το επιτυχημένος μοντέλο, αναφέρθηκε στο περιοδικό Gala, στο δερματικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και την έκανε να βρεθεί και πάλι στο μηδέν.

«Από μικρό κοριτσάκι βρέθηκα στο εξωτερικό προκειμένου να εργαστώ ως μοντέλο και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Έμενα στο Παρίσι με άλλα δέκα άτομα, σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προκειμένου να βρω τον δρόμο μου και να κερδίσω τα προς το ζην. Και μάλιστα διατηρώντας την ηθική και την υπερηφάνεια μου. Η καταξίωση ήρθε μέσα από ατελείωτες δυσκολίες και πολλή μοναξιά, γι’ αυτό κι όσα έχω κερδίσει ούτε με τρελαίνουν, ούτε καθορίζουν την ζωή μου. Η αποτυχία δεν με ξιπάζει.

Βίκυ Καγιά δερματικό πρόβλημα

Μετά νόσησε το δέρμα μου κι από εκεί που ήμουν στο απόγειο μιας καριέρας, άντε πάλι στο μηδέν. Τότε συνειδητοποίησα ότι μέσα σε μια νύχτα τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, να τελειώσουν. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλεις να έχεις plan B. Ήταν η περίοδος όπου κοίταξα κάποια πανεπιστήμια για να συνεχίσω τις σπουδές μου, σκέφτηκα τι θα μου άρεσε να κάνω πίσω από τις κάμερες στον χώρο της μόδας κι αν θα μπορούσα να γίνω ενδυματολόγος. Τελικά, ξεπέρασα το πρόβλημα με το πρόσωπό μου κι επέστρεψα στην Ελλάδα, αλλά με άλλον αέρα πια. Ήθελα να ξαναβγάλω χρήματα, να κάνω τις επενδύσεις μου και να σχεδιάσω την επόμενη ημέρα. Αγόρασα το διαμέρισμά μου, ανακαίνισα το εξοχικό μου. Δεν ήμουν ένα κορίτσι του οποίου η προτεραιότητα ήταν τα Chanel.

Πέρασα το στάδιο της ψυχανάλυσης όταν μέσα σε μία νύχτα η επαγγελματική μου διαδρομή αναχαιτίστηκε βίαια. Έκλαψα πολύ, προβληματίστηκα, θύμωσα αλλά και δυνάμωσα. Αντιλήφθηκα ότι μέσα σε μία στιγμή η ζωή σου μπορεί να αλλάξει. Εντέλει είναι στο χέρι σου πως θα χειριστείς τη δύσκολη κατάσταση. Χρειάζεται σύνεση και νοικοκυριό όλο αυτό» εξήγησε η Βίκυ Καγιά.

Σήμερα ωστόσο, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας και το απέδειξε μέσα από την παρουσίαση των Madwalk.

Από την μητέρα της έχει πάρει η Βίκυ Καγιά την ομορφιά

Η Βίκυ Καγιά έχει τρελή αδυναμία στην μητέρα της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφέρει πόσο καλή είναι η σχέση τους και πόσο πολύ την αγαπά. Δεν γνωρίζαμε όμως πόσο πολύ μοιάζουν, μέχρι το μοντέλο να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί της.

Το επιτυχημένο μοντέλο είναι αρκετά ενεργό στα κοινωνικά μέσα και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την δουλειά, την οικογένεια της και από το backstage του GNTM 3.

Αυτή τη φορά, πόζαρε με την αγαπημένη της μαμά, την κυρία Αλεξάνδρα, και μας δείχνει την τρομερή ομοιότητα τους!

undefined