Τεράστιος ο κήπος στη βίλα της Ελένης Μενεγάκη - Νέα φωτογραφία από τη βεράντα της

Και είναι ακόμα στολισμένος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τεράστιος ο κήπος στη βίλα της Ελένης Μενεγάκη - Νέα φωτογραφία από τη βεράντα της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία μέσα από τον εντυπωσιακό κήπο και συγκεκριμένα από τη βεράντα της, στην βίλα που μένει στα Μελίσσια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media τον τελευταίο καιρό και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπο από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται μαζί με τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στη βεράντα της και μας έδειξε για ακόμα μία φορά τον κήπο της, ο οποίος όχι μόνο είναι γεμάτος με φυτά αλλά εξακολουθεί να είναι στολισμένος παρόλο που οι γιορτές έχουν τελειώσει.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη, έχει κι ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται "χρυσά". Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το "εκμεταλλεύεται".

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...