Επιστρέφει με νέο ριάλιτι ο Νίκος Κοκλώνης

Και όχι δεν είναι το J2US

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει με νέο ριάλιτι ο Νίκος Κοκλώνης

Μπορεί πριν από λίγες μόνο εβδομάδες να έριξε αυλαία το J2US, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα νέο ριάλιτι show, το οποίο ενδέχεται να ξεκινήσει με τη νέα σεζόν, δηλαδή τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Pop Up, ο παρουσιαστής έχει κάνει δικά του τα δικαιώματα του Fame Story και έχει εκφράσει την επιθυμία του να το ξεκινήσει, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστό το κανάλι με το οποίο πρόκειται να συνεργαστεί.

Νίκος Κοκλώνης Fame Story

Παρόλο που είχε εκφράσει την επιθυμία του να κάνει ένα νέο J2US τον Φλεβάρη, ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως έχει εστιάσει την προσοχή στο ιστορικό μουσικό ριάλιτι, το οποίο επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση.

Βέβαια, ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κόνσεπτ. Το ένα πρόκειται για το γνωστό σε όλους "Fame Story" και το άλλο για το πρωτοεμφανιζόμενο reality μακιγιάζ, “Glow Up”.

Νίκος Κοκλώνης Pop Up

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλει στο Fame Story μαζί την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή

Λίγες μέρες μετά την πολυσυζητημένη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στο J2US, κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ από την εκπομπή Πρωινό, σύμφωνα με το οποίο, οι δύο τραγουδίστριες θα βρεθούν μαζί στην κριτική επιτροπή του Fame Story.

Οι δυο τραγουδίστριες όχι μόνο βρέθηκαν μαζί στη σκηνή αλλά σε δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του show, ξεκαθάρισαν πως στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ τους - δείτε εδώ.

Στα social media, πολλά σχόλια ήθελαν τις δύο κυρίες να συνεργάζονται μετά το τέλος της καραντίνας σε κάποιο σχήμα, ωστόσο το ρεπορτάζ του Πρωινού ήρθε για να τα ανατρέψει όλα, αφού όπως φαίνεται θα τις δούμε ξανά μαζί στην τηλεόραση.

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή fame story

Όπως ανέφερε στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μπορεί να καθίσουν δίπλα δίπλα στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος που έχει βάλει ο Νίκος Κοκλώνης για τις δύο κυρίες.