Κόνι Μεταξά: Έκανε το πρώτο σχόλιο για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

«Δυναμικό comeback»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Έκανε το πρώτο σχόλιο για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά απάντησε σε έναν διαδικτυακό της φίλο, ο οποίος τη ρώτησε για την μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Χθες το βράδυ ο ΑΝΤ1 έριξε μία πραγματική βόμβα ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα - δείτε εδώ την ανακοίνωση.

Το θέμα έχει απασχολήσει όπως μπορείτε να φανταστείτε πολύ το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο αναμένει πως και πως να δει ξανά το πρώην ζευγάρι μαζί στην εκπομπή.

Η Κόνι Μεταξά, σε ένα Q&A που έκανε ρωτήθηκε αν ισχύει ότι ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην εκπομπή. Η ίδια απάντησε πως ισχύει και έγραψε: «Έλα το δυναμικό comeback»!

Κόνι Μεταξά Γιώργος Λιάγκας

Πώς σχολίασε η Φαίη Σκορδά την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Σήμερα στην εκπομπή, η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το γεγονός, έπειτα από ερωτήσεις των συνεργατών της και συγκεκριμένα, μετά από πάσα του Βαγέλλη Περρή.

«Πολλές φορές σε μια τηλεοπτική είδηση βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές και για πολλούς λόγους. Τώρα εντάξει ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, ο σταθμός έδειξε ότι είναι ΑΝΤ1. Αν το δω λίγο απ’ έξω, όταν έχεις λίγες ημέρες για να διαχειριστείς μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και το κάνεις με αντανακλαστικά, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, υπάρχουν πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Υπάρχουν γερά θεμέλια, γιατί δεν είναι εύκολο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αμηχανία ωστόσο επικράτησε όταν την ρώτησαν από πότε το γνωρίζει, με την παρουσιάστρια ουσιαστικά να λέει πως εκείνη έκανε την πρόταση.

«Τώρα, περιμένετε κάτι να πω; Σαφώς (και το ήξερα). Στον καρπό του, στον σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν έβαλα τον σπόρο» είπε μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Θυμίζουμε πως φέτος ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρισκόταν σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, παρόλο που είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.