Κούλλης Νικολάου: Σχολιάζει τη μετακίνηση το Ανδρέα Γεωργίου στο Mega- " Τον βομβαρδίζουν λες και..."

Αναφέρθηκε στα επεισόδια που απομένουν στη σειρά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κούλλης Νικολάου: Σχολιάζει τη μετακίνηση το Ανδρέα Γεωργίου στο Mega-

Ο πρωταγωνιστής της σειράς 8 λέξεις, Κούλλης Νικολάου μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Alpha Κύπρου, στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και σχολίασε την μετακίνηση του Ανδρέα Γεωργίου από τον ΣΚΑΙ στο Mega.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στις εξελίξεις της σειράς.

«Έχουμε να διανύσουμε ακόμα 150 επεισόδια 8 Λέξεις, που θα δώσουμε τη ψυχή μας να είναι τα καλύτερα επεισόδια. Το βέβαιο είναι ότι μπορώ να μιλώ ώρες για το τι έχουμε να δώσουμε μέχρι τον Ιούλιο του 2021 που τελειώνει. Επειδή οι διαδικασίες για τα επόμενα βήματα πρέπει να είναι από πριν καμωμένες, έχουμε υπογράψει με το Mega με ένα καινούριο σίριαλ» είπε αρχικά ο παραγωγός και ηθοποιός.

νικολάου, γεωργίου 8 λεξεις

Και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο πίσω από την μετακίνηση. Αναπόφευκτα βλέπω τι γράφουν τα sites αλλά δεν απαντώ. Δεν στεκόμαστε σε αυτά. Βομβαρδίζουν τον Ανδρέα λες και είναι μόνος του σε αυτή την ιστορία. Και τί να πεις; Μια χαρά είμαστε δεν υπάρχει κάτι το περίεργο, κάποιοι στεναχωριούνται. Μια δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να προκληθεί όταν μετακινείσαι από ένα σταθμό σε άλλο. Είναι σε επαγγελματικά και συμβασιακά πλαίσια. Δεν παραβιάζουμε συμβάσεις και δεν αθετούμε λόγο και τιμή».

Ρήξη ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Ανδρέα Γεωργίου λόγω 8 Λέξεων και MEGA

Αποκαλύψεις για την συνεργασία ΣΚΑΙ και Ανδρέα Γεωργίου έκανε η εκπομπή Έλα χαμογέλα. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο την ρήξη ανάμεσα τους έφερε η ανακοίνωση του MEGA, αλλά και η μείωση της διάρκειας των επεισοδίων των 8 Λέξεων λόγω του Survivor.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του «Μεγάλου καναλιού» ότι την επόμενη σεζόν ο δημιουργός θα βρίσκεται στο δυναμικό του σταθμού, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του στο κανάλι του Φαλήρου, έφερε αντιδράσεις. Μάλιστα, κάποιοι στον ΣΚΑΪ θέλησαν να τελειώσουν άμεσα τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Από την πλευρά του ηθοποιού - δημιουργού ήταν δυσαρεστημένοι με τη μείωση της διάρκειας των επεισοδίων λόγω του Survivor που θα ξεκινάει μάλιστα νωρίτερα.

Τελικά και οι δύο πλευρές έκαναν πίσω και το κανάλι αποφάσισε να κόψει τα επεισόδια της σειράς "8 λέξεις" από 390 που ήταν συμφωνημένα σε 250 επεισόδια.