Γιάννης Μπουτάρης: Διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου

Η γνωριμία, ο γάμος και το διαζύγιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιάννης Μπουτάρης: Διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης χώρισε με την γυναίκα του Μαρία Ιωαννίδου ύστερα από δύο χρόνια έγγαμου βίου στη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2018 και έκτοτε ζούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μαζί με τα δύο παιδιά της Μαρίας Ιωαννίδου.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ύστερα από τον θάνατο της πρώτης του γυναίκας Αθηνάς έκανε δεσμό με την Αυστριακή Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία έζησε μαζί επί 13 ολόκληρα χρόνια. Οι δύο τους χώρισαν το 2015 και έπειτα εκείνος γνώρισε την Μαρία Ιωαννίδου ενώ ένας ακόμα χωρισμός ανακοινώθηκε.

Το ιστορικό της γνωριμίας του Γιάννη Μπουτάρη με την Μαρία Ιωαννίδου

Η κατά πολλά χρόνια νεότερη του Μαρία Ιωαννίδου δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος και πρόκειται για ένα πολύ γλυκό άνθρωπο που διακριτικά βρισκόταν στο πλάι του 76χρονου Δημάρχου.

«Περνάνε πολύ όμορφα μαζί. Είναι χαλαροί, απολαμβάνουν τη συντροφικότητα και ξέρουν καλά τι θέλουν ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει εκτίμηση και αγάπη μεταξύ τους», είχε αναφέρει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στην.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γνωριμία του ζευγαριού κρατούσε χρόνια. Ο Γιάννης Μπουτάρης ήταν στενός φίλος της αδερφής της συντρόφου του, Κατερίνας Ιωαννίδου, με τα κοσμήματα της οποίας μάλιστα ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας έχει φωτογραφηθεί ως μοντέλο.

χωρισε ο γιαννης μπουταρης

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Μπουτάρη

Ο Γιάννης Μπουτάρης (Θεσσαλονίκη, 13 Ιουνίου 1942) είναι Έλληνας επιχειρηματίας, πολιτικός, πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και διπλωματούχος οινολόγος. Υπήρξε ο 60ός δήμαρχος Θεσσαλονίκης από την ίδρυση της δημαρχίας της πόλης, κερδίζοντας δύο συνεχόμενες δημοτικές εκλογές το 2010 και το 2014.

Η θητεία του στο δήμο Θεσσαλονίκης έχει χαρακτηριστεί από ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού ως θετική πολιτική και μεταρρυθμιστική ανανέωση της πόλης, και αλλαγή νοοτροπίας. Αναλύσεις της διαχείρισης του Δήμου από τον Γιάννη Μπουτάρη έχουν συγκρίνει κυρίως το έργο του με προκατόχους του,[14] και επισημαίνουν τη συμβολή του στη μείωση οικονομικών δαπανών,εξορθολογισμό των δημοσίων υπηρεσιών,[πάταξη της διαφθοράς και διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης με ταυτόχρονη άνοδο του τουρισμού