Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοφία Δανέζη: «Το ειδύλλιο με τον Κεχαγιά εσείς το θέλατε... »

Μπήκε στην εκπομπή του Μουτσινά και τα αποκάλυψε όλα

Σοφία Δανέζη: «Το ειδύλλιο με τον Κεχαγιά εσείς το θέλατε... »
News 13.01.2021 17:12
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σοφία Δανέζη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων απάντησε και στα όσα λέγονται για το ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτή και τον Δημήτρη Κεχαγιά, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν κάτι που δημιούργησαν τα μέσα.

Η παίκτρια του Big Brother έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή και του μίλησε για τη συμμετοχή της στο Big Brother, ενώ η Σοφία και ο Κεχαγιάς μίλησαν και στο περιοδικό YOU.

«Δεν έχω επεισόδια και ούτε θέλω. Δεν ήταν εύκολο τρεισήμισι μήνες. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Ήμασταν 20 διαφορετικοί χαρακτήρες.

Σοφία Δανέζη Νίκος Μουτσινάς

Εγώ νόμιζα ότι θα τα πάω με περισσότερα άτομα οκ, αλλά… καμία σχέση. Με τον Δημήτρη Κεχαγιά κάναμε παρέα και ήμασταν πιο κοντά. Το ειδύλλιο με τον Κεχαγιά εσείς το θέλατε... Είμαι πάρα πολλά χρόνια τραγουδίστρια -16- και κάπως πρέπει να βοηθήσεις και εσύ τον εαυτό σου και θεώρησα ότι το Big Brother ήταν ότι καλύτερο», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Δανέζη.

Σοφία Δανέζη: «Αν είχα κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο μου θα το είχα πει»

Η Σοφία Δανέζη μίλησε στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούει για τις πλαστικές της, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως αν είχε κάνει κάτι στο πρόσωπό της θα το είχε πει, όπως έκανε με την πλαστική στήθους.

Η τραγουδίστρια απασχόλησε πολύ κατά τη συμμετοχή της στο Big Brother και παρόλο που έφτασε στην πηγή δεν κατάφερε να πιει νερό, αφού πήρε τη νίκη η Άννα Μαρία, με την οποία οι σχέσεις της εξακολουθούν να είναι τεταμενες.

Στη συνέντευξή της, η Σοφία Δανέζη αναφέρθηκε στο θέμα των πλαστικών επεμβάσεων ενώ ξεκαθάρισε και το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με εκείνη και τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Αυτά είπε η Σοφία Δανέζη για τις πλαστικές της

Είδαμε ότι ανέβασες μια φωτογραφία από επίσκεψη σου σε πλαστικό χειρουργό. Όλοι είπαν ότι έβαλες χείλια;

Αν είχα κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο μου θα το είχα πει όπως έχω πει για το στήθος μου και το διάφραγμα μου που λόγω δουλειάς ήταν απαραίτητο γιατί είχε κλείσει. Είχα θέμα μεγάλο δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Όσον αφορά στην επίσκεψη μου στο πλαστικό, πρόκειται για φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μακρυγιωργη και του ζήτησα να κάνουμε στους φαν μου ένα give away. Ήθελα να κάνω κάτι να ευχαριστήσω τον κόσμο.

Σοφία Δανέζη πλαστικές

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Όταν έχασα τον πατέρα μου, τον Κωνσταντινο, σε ηλικία 62 ετών από καρκίνο, όλα έγιναν μέσα σε ένα χρόνο.

Μας έχετε μπερδέψει με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Τελικά είστε ζευγάρι;

Με τον Δημήτρη δεν είμαστε ζευγάρι, είμαστε φίλοι και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, όπως και μέσα στο παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς έχει δηλώσει ότι θα μπορούσες να ήσουν σύντροφος του. Εσύ τι απαντάς;

Με τιμάει αυτό πολύ. Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και για να λέει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι με ξέρει καλά.

Σοφία Δανέζη Big Brother

Πέρασε μια εικόνα για σένα ότι μόνο βρίζεις.

Δεν ξέρω κάποιον που δε βρίζει, όλοι μας έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Απλώς εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα κρύψω τα συναισθήματα μου, που πίστεψε με δεν βρίζω 24 ώρες το 24ωΡο και όταν το κάνω υπάρχει λόγος. Μη ξεχνάς ότι ήμουν έγκλειστη 3,5 μήνες. Λογικό είναι να υπάρχουν ξεσπάσματα.

Μετά την συμμετοχή σου στο Big Brother είχες περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις όσον αφορά στο τραγούδι;

Είμαι σε συζητήσεις, όπως ξέρεις, τα μαγαζιά είναι κλειστά, ωστόσο μελλοντικά θα κυκλοφορήσω νέα κομμάτια. Δεν είναι κάτι απλό. Θέλω να είναι κάτι καλό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Κεχαγιάς, Δανέζη, Ορφανίδου, Γεροκωνστανή και πάλι μαζί

Δημήτρης Κεχαγιάς: «Η Σοφία Δανέζη θα μπορούσε να είναι σύντροφος μου γιατί...»

Share