Μεσάνυχτα: Σήμερα η λαμπερή πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη - Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι

Στις 00:00 το αποψινό ραντεβού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεσάνυχτα: Σήμερα η λαμπερή πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη - Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι

Απόψε το βράδυ και συγκεκριμένα στις 00:00 συντονιζόμαστε στον ALPHA για να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα».

Η πολυσυζητημένη εκπομπή επιστρέφει για 3η χρόνια με καλεσμένους «φωτιά».

Ο πρώτος καλεσμένος που θα καθίσει στον καναπέ της Ελεονώρας είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θα δώσει την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την ιστορική συνάντηση Βίσση- Βανδή.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός θα αποκαλύψει το παρασκήνιο της συνύπαρξης των δυο γυναικών και εξηγεί πώς τις έπεισε να ανέβουν μαζί στη σκηνή.

Μέσα σε όλα, θα αναφερθεί στην επιχειρηματική του πορεία εξηγώντας πώς ένας παθιασμένος έρωτας τον έκανε να εμπνευστεί την επιχείρηση που τον οδήγησε να κάνει 5 εκ. ευρώ την ημέρα.

Θα τόνισε επίσης το περιστατικό με τα κιλά του και γιατί έφτασε να ζυγίζει 176 κιλά μετά τον άδικο χαμό του καλύτερού του φίλου.

Λίγο αργότερα, θα δούμε ως καλεσμένη και την Αννίτα Ναθαναήλ οι οποία έκανε προσωπικότητες όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Μαρία Μενούνος και η Νία Βαρδάλος να εκφράσουν δημόσια την ευαισθησία τους για την ιστορία της Ιωάννας που πριν λίγους μήνες δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Επιπλέον, θα εξομολογηθεί για τη σχέση που έχει αναπτύξει πλέον με την Ιωάννα αλλά και αυτό που την έκανε να πραγματοποιήσει μια παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης μεταφέροντας εκ μέρους της Ιωάννας, ένα τρυφερό μήνυμα. Να υπενθυμίσουμε ωστόσο, ότι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχτηκε πρόταση να παρευρεθεί στην εκπομπή με την ίδια όμως τελικά να το αρνείται.

Τέλος από τον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη;

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει απασχολήσει εδώ και αρκετούς μήνες τα μέσα και τον σταθμό του Alpha μετά από το κόψιμο της εκπομπής "Ώρα για Μελέτη" αλλά και του ξεκίνημα της νέα της "Μετά τα Μεσάνυχτα".

Η δημοσιογράφος, μετά το "σούσουρο" που δημιουργήθηκε στο κανάλι και το "διαζύγιο¨" της με τον Νίκο Μάνεση, έκανε νέο ξεκίνημα με την εκπομπή που την έχουμε ξαναδεί Μετά τα Μεσάνυχτα.

Ωστόσο, η άρνηση μελών του σταθμού να παρουσιαστούν στην εκπομπή της κράτησαν το κλίμα "βαρύ" και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες φέρνει εντάσεις στον σταθμό.

Σύμφωνα με όσα είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», οι σχέσεις Ελεονώρας – ALPHA είναι πλέον σε τεντωμένο σχοινί, με την Ελεονώρα να αναμένεται να αποχωρήσει από το κανάλι το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι του 2022.

μετά τα μεσάνυχτα

«Σχεδιάζεται η Ελεονώρα να αποδεσμευτεί από τον σταθμό το καλοκαίρι. Αν και το συμβόλαιό της είναι για δύο χρόνια και θα ολοκληρωνόταν κανονικά το καλοκαίρι του 2022, η λύση που έχει βρεθεί με τα ‘Μεσάνυχτα’ είναι καθαρά προσωρινή. Είναι μία συμβατική συμβίωση, ίσα – ίσα να περάσουν οι μήνες και να μειωθεί η ρήτρα των 200.000 ευρώ. Ενδεχομένως μέχρι το καλοκαίρι θα βρεθεί κάποιο παραθυράκι ώστε να λυθεί ανέξοδα το συμβόλαιο και από τις δύο πλευρές», σχολίασε η δημοσιογράφος.