Κώστας Φραγκολιάς: «Στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση»

Άκρως αποκαλυπτικός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Φραγκολιάς: «Στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση»

Ο Κώστας Φραγκολιάς συμμετείχε στην ενότητα «Σπάστα» με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο Pop Up και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση του με την Άννα Βίσση.

Ο Κώστας ξεκίνησε λέγοντας: «Ζητάω συγγνώμη στον Μάκη Δελαπόρτα γιατί πριν πολλά χρόνια μας είχε πιάσει νευρικό γέλιο με τον Δημήτρη Παπανώτα για κάτι που είδαμε. Αν έκανα μόνος μου εκπομπή θα έπαιρνα στο πάνελ τον Δημήτρη Παπανώτα και δυο φίλους μου.

Αν είχαμε κορίτσι στην εκπομπή που θα παρουσίαζα, η Ελένη Τσολάκη θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είχα σχέση με μια κυρία που μου είχε αγοράσει ομάδα για να παίζω ποδόσφαιρο.

Έχω βαρεθεί να απαντάω στο πότε θα παντρευτώ. Είμαι 45 ετών. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ το 2021. Δεν νιώθω αμηχανία όταν είμαι με τη σύντροφό μου και παίζει στο ραδιόφωνο Άννα Βίσση.

Ούτε και η σύντροφός μου. Βίσση ή Βανδή; Εντάξει, Βίσση! Είμαι περίπου ποδοσφαιριστής, περίπου παρουσιαστής, περίπου μοντέλο. Όλα στο περίπου είμαι. Κάποιες φορές νιώθω ηθοποιός.Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα είναι σε ένα χιονισμένο δάσος. Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση», κατέληξε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος είχε στείλει και ένα τρυφερό μήνυμα εμψύχωσης στον Βασίλη Γρηγορόπουλο.

Happy Day: Δύσκολο πρωινό για τον Φραγκολιά - Η λυπηρή αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή...

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται δεν λένε; Ε, σήμερα το ξεκίνημα του Κώστα Φραγκολιά έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη! Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, έκανε την έναρξή της χωρίς αυτόν και η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Να πω ότι ο Κώστας μας θα έρθει, απλά είχε την ατυχία να μείνει στην Αττική Οδό. Και λόγω Covid τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά, δηλαδή ούτε να μείνεις δεν μπορείς».

Δείτε εδώ κι ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες πριν στον αέρα του Happy Day.

Happy Day: Αποχώρισε από το πλατό η Τσιμτσιλή μετά την άβολη ατάκα του Φραγκολιά

Το έκανε και πάλι το θαύματα του Κώστας Φραγκολιάς που είναι το πειραχτήρι του Happy Day και... πήρε την μασκούλα της κι έφυγε από το πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Τι συνέβη με Φραγκολιά - Τσιμτσιλή στο Happy Day

Πάσα για διαφημίσεις έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, τονίζοντας πως θέλει να πάει στο καμαρίνι της να κάνει μια δουλειά.

Κι ενώ ήταν έτοιμη να φορέσει τη μάσκα της και να αποχωρήσει από το πλατό, μια ατάκα που… ξεστόμισε ο Κώστας Φραγκολιάς την έκανε να “παγώσει”.

  • ΣΤ.ΤΣ.: Λοιπόν, βάζω τη μάσκα μου να πάω κι εγώ λίγο στο καμαρίνι μου να κάνω μια δουλίτσα…
  • Δ.Π.: Πήγαινε.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Κι επιστρέφουμε με…
  • Κ.ΦΡ.: Πας για πιπί;

Φυσικά όλοι έβαλαν τα γέλια, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που δεν παρεξήγησε την ατάκα του συνεργάτη της.