Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτει - «Στα γυρίσματα κάνω προτάσεις γάμου στην Κίτσου»

Τα εξομολογήθηκε όλα για την επιτυχημένη σειρά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτει - «Στα γυρίσματα κάνω προτάσεις γάμου στην Κίτσου»

Ο Γιώργος Σουξές το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε περιστατικά από τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον ρόλο του ως Ενωμοτάρχης Προύσαλης στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και σε δύο περιστατικά από τα γυρίσματα με τον Γιώργο Γάλλο και την Αλίκη Αλεξανδράκη.

Ο Γιώργος Σουξές είπε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος μού λέει “είσαι ο δικός μας άνθρωπος, είσαι ο ενωμοτάρχης της καρδιάς μας, σε αγαπάμε σπάταλα”. Είναι πολύ συγκινητικά τα λόγια του κόσμου. Δεν συμπαθώ ρόλους που έχουν να κάνουν με γιατρούς, δικηγόρους, αστυνομικούς…. Διαβάζοντας όμως 2-3 σενάρια, σκέφτηκα ότι κάτι… έχει να πει ο άνθρωπος. Δεν περίμενα αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία. Περίμενα ότι θα πάει καλά το σίριαλ.

Στα γυρίσματα κάνω προτάσεις γάμου στην Κίτσου, αλλά μου λέει ότι είναι μικρή ακόμα. Κάνω πλάκα στους νεότερους ότι πρέπει να παίζουν καλύτερα τους ρόλους τους, εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη. Τυχαίνει να κάνουμε πλάκα πριν τις δραματικές σκηνές. Είμαι πολύ μελαγχολικός άνθρωπος, αλλά με τους φίλους μου, αλλά με τους φίλους μου περνάω πάρα πολύ καλά. Θα σας πω κάτι που ίσως δεν το ξέρετε.

Για τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε: Εγώ δεν ακολουθώ ποτέ το σενάριο, δεν μπορώ να το κάνω. Εγώ έχω μια τάση να βγαίνω φυσικά τα πράγματα από μέσα μου. Στην αρχή, αυτό τάραζε τους συναδέλφους. Θυμάμαι κάναμε ανάγνωση, πρόβα, πριν μπούμε να τραβήξουμε τη σκηνή και ξεκινούσα εγώ το διάλογο. Λέω, λέω, λέω εγώ και γυρνάει ο Γιώργος Γάλλος και λέει… κάνουμε άλλη σκηνή; Χάθηκε ο Γιώργος γιατί είναι πολύ… by the book. Εμένα μου το επιτρέπουν αυτό. Λέω το όνομα της γιαγιάς μου μέσα, το χωριό μου, διάφορα. Αλλά ταιριάζουν αυτά που λέω.

.Την πρώτη μέρα συναντήθηκα με τη “μητέρα” μου, την κυρία Αλεξανδράκη, την οποία δεν είχα γνωρίσει πριν και κατέβηκα στο πλατό να περάσουμε τα λόγια. Τη στιγμή που περνάγαμε τα λόγια της ζήτησα αν μπορεί να κάνει μια μικρή παύση για να πω δυο λέξεις επιπλέον και μου λέει όχι. Λέω… καταστραφήκαμε, όλος ο χειμώνας θα είναι μια δυστυχία για μένα. Και όταν πήγαμε τη σκηνή, έκανε την παύση και είπα τα λόγια» κατέληξε ο Γιώργος Σουξές που έκανε και ένα πιπεράτο spoiler για την σειρά!

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει ο Κυπραίος στη σειρά;

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων απάντησε στο αν πρόκειται να επιστρέψει ο χαρακτήρας του, ο Θωμάς Κυπραίος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Σχεδόν Ενήλικες στην οποία συμμετέχει, ενώ δε θα μπορούσε να μιλήσει και για τις Άγριες Μέλισσες, από τις οποίες αποχώρησε πριν από λίγο καιρό - δείτε εδώ πώς αποχαιρέτησε τη σειρά.

Άγριες Μέλισσες Κυπραίος

«Είπα το “ναι” για πολλά πράγματα. Κατ’ αρχήν η Μυρτώ Κοντοβά που την εκτιμώ και τη γνωρίζω χρόνια. Από εκεί και πέρα οι υπέροχοι συνεργάτες. Από έναν δραματικό ρόλο σε έναν κωμικό, αυτή είναι η δουλειά του ηθοποιού. Το ψάχνω πολύ στο να κάνω διαφορετικά πράγματα, δεν μπορώ να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Το ότι άφησα τον Θωμά Κυπραίο για τον Αποστόλη Καρκατζό ήταν τεράστια πρόκληση για μένα.

Τον έχω αφήσει τον Κυπραίο. Απ’ ό,τι είδα την περασμένη εβδομάδα κάτι έδειξαν πάλι, εικόνες του Κυπραίου στον τάφο… Αγαπήθηκε πολύ αυτός ο ρόλος, ένας χαρακτήρας που δεν τον συμπαθείς εύκολα. Αγαπήθηκε πολύ και αυτό είναι πολύ όμορφο. Όχι, δεν θα με ξαναδείτε, πέθανα, αυτοκτόνησα, τελείωσε. Του χρόνου κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.