Σάκης Ρουβάς: Έχει ταλέντο και στην ζωγραφική - Πάθαμε σοκ με αυτό που σχεδίασε

Συγκλονιστικό το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάκης Ρουβάς: Έχει ταλέντο και στην ζωγραφική - Πάθαμε σοκ με αυτό που σχεδίασε

Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται να έχει πολλά ταλέντα και εκτός από το τραγούδι είναι εξαιρετικά καλός και στην ζωγραφική.

Η καραντίνα και το lockdown έκαναν τον γνωστό τραγουδιστή να ανακαλύψει νέα χόμπι και νέες ασχολίες εξελίσσοντας έτσι και άλλα ταλέντα του.

Ένα από αυτά είναι σαφέστατα η ζωγραφική μιας και παλαιότερα ο Σάκης είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες ο ίδιος ζωγραφίζει.

Στη νέα του προσπάθεια, απεικονίζεται ένα πράσινο μάτι και μπορούμε να πούμε πως θυμίζει πολύ το δικό του αλλά και της συζύγου του, Κάτιας Ζυγούλη.

Στην λεζάντα της φωτογραφίες έβαλε ένα ρητό του Γάλλου ζωγράφου Edgar Degas:

"Art is not what you see but what you make others see ~ Edgar Degas ♾#mywork #artlover #mypainting #colortherapy" που σημαίνει: "Η τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπετε αλλά αυτό που κάνετε τους άλλους να βλέπουν". Στο μεταξύ, ο Σάκης ετοιμάζει μια συνεργασία - έκπληξη με τον Φοίβο!

ζωγραφιά Σάκη Ρουβά

Ευχάριστη είδηση για Σάκη Ρουβά - Στο πλευρό του η Ζυγούλη

Μια πολύ ευχάριστη είδηση μου μετέφεραν για τον Σάκη Ρουβά και όλες τις πληροφορίες πρόκειται να σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Ο τραγουδιστής, μετά από τόσα χρόνια σπουδαίας καριέρας συνεχίζει να σημειώνει επιτυχίες και στο πλευρό του πάντα, έχει τη σύζυγο του, Κάτια Ζυγούλη, με την οποία κιόλας έχουν αποκτήσει τέσσερα πανέμορφα παιδιά.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει, πως δεν είναι μόνο καλός στο χώρο της μουσικής, αλλά και της παρουσίασης. Καθώς το έτος 2016 - 2017, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το The Voice, στο οποίο πλέον είναι κριτής.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο ΣΚΑΙ έχοντας δει τις ικανότητες του, αποφάσισε να τον αξιοποιήσει σε κάτι καινούριο. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πρόκειται να παρουσιάσει το show μεταμφιέσεων «The Masked Singer». Ωστόσο, όπως είχε αποκαλυφθεί σκόπευσε να πάει σε αναβολή, λόγω του υψηλού κόστους και τον δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Αυτή είναι η ευχάριστη είδηση για τον Σάκη Ρουβά

Όπως ωστόσο με πληροφόρησε πρόσωπο μέσα από το κανάλι και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, το «The Masked Singer» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά τελικά θα βγει στον αέρα. Ωστόσο, θα καθυστερήσει να έρθει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Οι ιθύνοντες του σταθμού, σκέφτονται να το βγάλουν στον αέρα τέλος της σεζόν. Ο λόγος όπως με ενημέρωσαν είναι για να έχει ένα δυνατό πρόγραμμα απέναντι στο Euro που θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 τον Ιούνιο.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως μέχρι τότε τον Σάκη Ρουβά τον βλέπουμε στον ΣΚΑΙ και στο The Voice, που σιγά σιγά και εκείνο οδεύει προς τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να γίνει ωστόσο αυτό, ο τραγουδιστής απολαμβάνει το χρόνο του με την οικογένεια του. Τώρα στην καραντίνα, τα παιχνίδια με τα τέσσερα παιδιά του δεν έχουν τέλος.