Νίκος Κοκλώνης: "Τώρα είμαι ερωτευμένος, ναι!"

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης:

Ο Νίκος Κοκλώνης, στην εκπομπή Μεσάνυχτα αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος αυτό το καιρό και δεν το κρύβει, ωστόσο αναφέρθηκε και στην υπερβολική του ζήλεια.

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την περίοδο που έχασε πολλά χρήματα και βρέθηκε στην ουσία στο μηδέν.

Όσο για τη προσωπική του ζωή ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε:

«Τώρα δεν είμαι των άκρων έχω αλλάξει. Η σχέση είναι για να περνάμε ωραία και να νιώθουμε ωραία. Να σε βοηθάει να εξελίσσεσαι. Αν έχω μια σχέση και με πηγαίνει πίσω, γιατί να την έχω; Ζηλεύω πάρα πολύ. Και το γατί ζηλεύω, έχω πρόβλημα. Δεν ψάχνω γιατί είναι άρρωστο για μένα. Τρελαίνομαι, μπορεί να καεί ο εγκέφαλος μου. Τώρα είμαι ερωτευμένος, ναι» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε πως νόσησε και ο ίδιος από κορωνοϊό - "Ακούγεται εύκολο. Είναι δύσκολο."

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε για όλα χωρίς δισταγμούς ενώ ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία του να ξεκινήσει πάλι το J2US.

«Ξεκινάμε το 2ο J2US, κάνουμε τα πρώτα 2-3 επεισόδια κι έχουμε κρούσματα. Εμείς κάνουμε κάθε φορά τεστ. Σάββατο τελειώνει το Just, Κυριακή πάω για ένα καφέ και νιώθω σαν να έχω κρυώσει. Λέω μάλλον κρύωσα γιατί έβαζα το air condition το βράδυ. Κάνω τεστ τη Δευτέρα, αρνητικός εγώ. Κάνουν τεστ όλοι και έχουμε 12 κρούσματα.

Ξαναέκανα τεστ και ήταν αρνητικό. Αρχίζει να με πονάει η μέση μου… Κάνω μοριακό βγαίνει θετικό. Δεν έχω γεύση και οσμή. Ακούγεται εύκολο. Είναι δύσκολο. Θυμάμαι έπαιρνα το ταμπάσκο το έριχνα στο στόμα μου και δεν καταλάβαινα τίποτα. Είναι σαν να τρως χαρτί. Το πέρασα έτσι, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Το πέρασαν και οι άλλοι και επιστρέψαμε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.