Νάνσυ Παραδεισανού: Επιβεβαίωσε την επιστροφή της στο Πρωινό

Πίσω στην εκπομπή, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νάνσυ Παραδεισανού: Επιβεβαίωσε την επιστροφή της στο Πρωινό

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται πως θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες στο Πρωινό, μιας και πέρα από τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή θα επιστρέψει πολύ δυναμικά και η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μάλιστα επιβεβαίωσε την επιστροφή της μέσα από το Instagram της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και στενή φίλη της Φαίης Σκορά, αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι από την εκπομπή ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα την ξαναδούμε στο πάνελ.

Η ίδια δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα βρίσκεται ξανά στο Πρωινό, αν και σήμερα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλατό της εκπομπής πριν από ένα χρόνο και έγραψε: «Και μετά μου λέτε δεν πιστεύετε στην μοίρα».

Φυσικά στις επόμενες μέρες θα δούμε και τη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Δείτε εδώ τι είπε για τον ρόλο που θα έχει στο Πρωινό.

Νάνσυ Παραδεισανού Πρωινό

Νάνσυ Παραδεισανού: Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στην καραντίνα - «Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας»

Μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε ανοικτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην περίοδο της καραντίνας, με την ίδια να παραδέχεται πως πέρασε ατελείωτες ώρες στο σπίτι κλαίγοντας.

Πρόκειται για μία από τις πιο χαρούμενες προσωπικότητες που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή Πρωινό του Ant1. H Νάνσυ Παραδεισανού είναι ένας άνθρωπος χαμογελαστός, η οποία ωστόσο έχει και τις άσχημες στιγμές της.

Χθες βράδυ, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας, η οποία τη δυσκόλεψε αρκετά. Το δυσκολότερο ωστόσο για εκείνη ήταν το γεγονός πως κανένας δεν πίστευε ότι όντως δεν περνάει καλά.

Νάνσυ Παραδεισανού The 2night show

«Στην καραντίνα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, Γρηγόρη. Πέρασα πολύ μεγάλο ζόρι. Εγώ τρελάθηκα όταν άκουσα ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας και θα βγαίνουμε μόνο με ένα μήνυμα. Εκεί έπαθα κρίση πανικού, δεν φαντάζεσαι. Έπαθα σοκ.

Το χειρότερο με μένα ήταν πως δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά. Επειδή με έχουν συνηθίσει να γελάω και να είμαι χαρούμενη, κανείς δεν με πίστευε πως δεν ήμουν καλά. Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας. Η μάνα μου με έπαιρνε μόνο με face time γιατί ήθελε να με βλέπει, καταλάβαινε πως δεν είμαι καλά».