Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, θέλουμε να επιλέξει μόνο του»

Εξηγεί πως κατέληξαν σε αυτή την απόφαση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, θέλουμε να επιλέξει μόνο του»

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε στην κάμερα του “Pop up” και αποκάλυψε πως δεν σκοπεύουν να βαπτίσουν το παιδί του.

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το παιδάκι της πριν ένα χρόνο και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Μιλώντας στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής, αποκάλυψε την επιπλοκή που είχε στη γέννα του γιου της τον οποίο μάλιστα δεν θα τον βαφτίσει ώστε να επιλέξει ο ίδιος μεγαλώνοντας τη θρησκεία του.

Παράλληλα, ανέφερε αν θα συμμετείχε ποτέ σε κάποιο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στη γέννα του γιου της η Αλεξάνδρα είπε: “Μπήκα να γεννήσω και εκεί υπήρξε μια επιπλοκή. Έπαθα μία αλλεργία σε ένα φάρμακο που χρησιμοποιούσα όλη μου τη ζωή και αποκόλληση πλακούντα που δημιούργησε πρόβλημα.

Ευτυχώς ήμουν ήδη μέσα στο μαιευτήριο, οπότε προλάβαμε τα χειρότερα με τον γιατρό μου. Μετά τη γέννα μου κράτησαν το μωρό τρεις μέρες στη ΜΕΝΝ προληπτικά οπότε αυτή η άμεση επαφή δεν υπήρχε. Λαχταρούσα να τον δω μέχρι να τον κρατήσω στα χέρια μου”.

Για την απόφαση να μην βαφτίσει τον γιο της δήλωσε: “Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας. Θέλουμε να επιλέξει μόνο του. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά παιχνίδια: “Αυτά τα παιχνίδια γινόντουσαν και πριν από την καραντίνα, οπότε οι ηθοποιοί επιλέγανε και τότε να το κάνουν αυτό. Δεν μου έχει προταθεί ποτέ οπότε δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν απορρίπτω τίποτα μέχρι να συμβεί”.

Αλεξάνδρα Ούστα

Θα «λιώσετε» με τον μπέμπη της Αλεξάνδρας Ούστα - Φωτογραφία στην αγκαλιά του μπαμπά του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αλεξάνδρα Ούστα, αφού στις 21 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη. Την αγάπη που τους έχει απέδειξε, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που μας έκανε να «λιώσουμε».

Η ηθοποιός συνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα με τον μπέμπη της. Ο γιος της, της έχει «κλέψει» την καρδιά και λατρεύει να περνάει όλο της το χρόνο μαζί του.

Προτεραιότητα της είναι η οικογένεια της και το απέδειξε η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον σύζυγό της και τον γιο τους. Ενώ, πριν ημέρες είχε μοιραστεί και φωτογραφία της την ώρα του θηλασμού.

«Τα αγόρια μου» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία.

Αλεξάνδρα Ούστα σύντροφος παιδί