Ο Παναγής Τζωρτζάτος «σπάει» την σιωπή του - Η αναφορά του στην αποχώρηση από το Pop Up

Όλα όσα είπε για την εκπομπή και το ατυχές γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Παναγής Τζωρτζάτος «σπάει» την σιωπή του - Η αναφορά του στην αποχώρηση από το Pop Up

O Παναγής Τζωρτζάτος εδώ και μερικές μέρες δεν βρίσκεται στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop Up” καθώς έγινε γνωστή και επίσημα η αποχώρηση του. Ωστόσο, ο ίδιος σπάει την σιωπή του και αναφέρεται στο γεγονός αυτό.

Παρόλο που φαινόταν πως έχει δέσει πολύ καλά η παρέα της μεσημεριανής εκπομπής, αυτό δεν ήταν αρκετά για τον Παναγή ο οποίος αποφάσισε να μην συνεχίσει.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή να εμφανίζεται μόνο μία φορά την εβδομάδα και όχι σε καθημερινή βάση, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μην συνεχίσει.

Εκτός από την ανάρτηση του που αναφέρεται στην ξαφνική του αποχώρηση, έκανε και ένα Q and A στο Instagram στο οποίο απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις.

Αρχικά είπε: «Το πικράθηκα είναι μεγάλη κουβέντα, θα πω απλά ότι μία αποχώρηση ποτέ δεν είναι εύκολη! Ασυμφωνία χαρακτήρων ήταν το θέμα… χαχαχα πάντα ήθελα να το πω».

Ενώ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δήλωσε: «Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για αυτό το υπέροχο, όμορφο, καλόψυχο, γελαστό πλάσμα! Την αγαπώ απλά!!!».

Παναγής Τζωρτζάτος pop up αποχώρηση

Παναγής Τζωρτζάτος ηλιάνα παπαγεωργίου

Παναγής Τζωρτζάτος pop up

"Κάγκελο" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό του Pop Up - «Τα νέα του κ@λου»

"Κάγκελο" έμεινε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό της εκπομπής της, Pop Up, όταν ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της, είπε στον αέρα «Τα νέα του κ@λου». Αφορμή στάθηκε η κυτταρίτιδα της Jlo.

«Αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε και συζητήσεις του κ@λου», είπε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στον αέρα του Pop Up και η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Μια ωραία ατμόσφαιρα», είπε θέλοντας να χαλαρώσει το κλίμα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, να κρατάει το κεφάλι της.

«Του κόσμου παιδιά! Για τα νέα του κόσμου μιλάω, άρα και τα πλάνα του κόσμου», προσπάθησε να μαζέψει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, μετά το "πέσιμο" του Δημοσθένη στην Ηλιάνα.