Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση στα social media μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Το υπέροχο βίντεο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση στα social media μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και από εκείνη τη στιγμή έχει γεμίσει το Instagram της με μηνύματα για συγχαρητήρια. Έτσι κι εκείνη τους απάντησε με ένα τρυφερό βίντεο.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος πλέον σε πελάγη ευτυχίας αφού η οικογένειά τους θα μεγαλώσει σε λίγο καιρό κατά ένα μέλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα με μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με τον γιο της. Δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο τη συνόδευσε.

Αθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη

Λίγες ώρες μετά, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο στο οποίο ευχαριστεί με τον δικό της τρόπο τους followers της για τα υπέροχα μηνύματα που της έχουν στείλει.

Το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της λίγο πριν το ανακοινώσει η ίδια

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας διανύει την πιο όμορφη περίοδο αφού η οικογένεια της πρόκειται να μεγαλώσει.

Ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν το δεύτερο μωράκι τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Πριν λίγες μέρες, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό την ευχάριστη είδηση αλλά φαίνεται πως την είχε προδώσει ήδη ένα βίντεο της που είχε αναρτήσει νωρίτερα.

Ειδικότερα, στο βίντεο η Αθηνά δείχνει να έχει τρομερές λιγούρες και να τρώει αυγά με πατάτες τηγανητές, κάτι ασυνήθιστο για την ίδια μιας και την έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνει μόνο υγιεινά φαγητά.

Το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της

Έτσι γνώρισε η Αθηνά Οικονομάκου τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Έκανε την αποκάλυψη

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Πριν από λίγο καιρό, ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποκαλύψει με ποιον τρόπο γνώρισε τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και παρόλο που η Αθηνά Οικονμάκου είναι πολύ ενεργή στα social media, σπάνια επιλέγει να ανεβάζει φωτογραφίες ή στιγμιότυπα μαζί του. Ωστόσο δεν παρέλειψε να πει σε έναν διαδικτυακό της φίλο, την ιστορία της γνωριμίας τους.

Σε ένα Q&A που είχε κάνει πριν από καιρό, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως γνώρισε τον αγαπημένο της στην παραλία «Φτέλια» της Μυκόνου, όπου έχει και ένα από τα ξενοδοχεία του ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Μιας και λέμε ωστόσο για την Αθηνά Οικονομάκου, δείτε εδώ την απίστευτη φάρσα που έκανε στον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι.