Μαρία Μιχαλοπούλου: Μπαίνει στη Φάρμα η αγρότισσα του GNTM;

Θα πάει κατευθείαν για το έπαθλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Μιχαλοπούλου: Μπαίνει στη Φάρμα η αγρότισσα του GNTM;

Η Φάρμα πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και ήδη ο σταθμός έχει κάνει τις πρώτες επαφές με αρκετούς cleberities. Μία από αυτούς είναι και η Μαρία Μιχαλοπούλου, η αγρότισσα που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του GNTM.

Η Μαρία θέλησε να δείξει με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, πως μία κοπέλα από την επαρχία που δεν ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, έχει τη δυνατότητα να διαπρέψει στον χώρο. Και όντως, πέρα από την εξαιρετική της πορεία στο παιχνίδι, η Μαρία συνεχίζει να ασχολείται μέχρι και σήμερα με αυτό το επάγγελμα.

Μαρία Μιχαλοπούλου Φάρμα

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό έγινε γνωστό πως ο σταθμός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το μοντέλο για να την εντάξει στο καστ του ριάλιτι. Πέρα από τη Μαρία, η παραγωγή συζητάει με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα και τον ράπερ Zeraw από τους Vegas.

Ποια άλλα πρόσωπα έχουν ακουστεί για τη Φάρμα

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε σήμερα το πρωί η Πέπη Τσεσμελή, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κάνει αίτηση προκειμένου να λάβει μέρος στην Φάρμα που ξεκινάει στον ΑΝΤ1 μέσα στους επόμενους μήνες.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια εξήγησε πως έβλεπε φανατικά το ριάλιτι όταν παιζόταν πριν χρόνια στο Mega, ενώ ξεκαθάρισε πως η επιβίωση δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνη αφού δεν την νοιάζει αν θα φαίνονται άσχημα τα μαλλιά της στην κάμερα και μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες - δείτε εδώ ποιος θα είναι ο επιστάτης της Φάρμας!

Πέπη Τσεσμελή Open

Παράλληλα, μίλησε για το βιβλίο μαγειρικής που έχει γράψει και είπε πως δεν έχει σκοπό να πάει στο MasterChef, αφού οι συμπαίκτες της θα την φάνε «λάχανο», ενώ φοβάται και τον... Σωτήρη Κοντιζά!

Πέρα από την Πέπη Τσεσμελή, με τη Φάρμα συζητάει και η Πόπη Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή της Φάρμας, η οποία ξεκινάει μέσα στους επόμενους μήνες στον ΑΝΤ1.

Το ριάλιτι επιβίωσης που καθήλωσε το κοινό πριν από χρόνια επιστρέφει και αυτή τη φορά θα γεμίσει με celebrities οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη παραδέχθηκε πως της έχει γίνει πρόταση από τον σταθμό για να λάβει μέρος στην Φάρμα ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει επίσημα και δεν έχει υπογράψει τίποτα. Θυμίζουμε μάλιστα πως είχε ακουστεί πριν από λίγο καιρό ότι η Πόπη Μαλλιωτάκη θα μπει στο My Style Rocks.

Πόπη Μαλλιωτάκη Φάρμα

Όσο για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές συνθήκες, η Πόπη Μαλλιωτάκη είπε πως είναι μαθημένη στη ζωή στη φύση και έτσι δε θα έχει πρόβλημα. Μάλιστα είπε πως δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με το έπαθλο, όσο με το να δώσεις το 100% του εαυτού σου.