Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Αθηνά Οικονομάκου μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη όταν ήρθε η ώρα της»

«Χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Αθηνά Οικονομάκου μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη όταν ήρθε η ώρα της»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του φίλης και συνεργάτιδας, Αθηνάς Οικονομάκου, τονίζοντας πως του το ανακοίνωσε όταν ήρθε η ώρα της.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με την Αθηνά Οικονομάκου στο Έλα στη θέση μου εδώ και πέντε χρόνια και έτσι ήταν λογικό να μάθει τα νέα της εγκυμοσύνης πολύ νωρίτερα, αφού συναντιούνται καθημερινά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Αθηνά Οικονομάκου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξήγησε πως όλοι χάρηκαν πολύ μόλις το άκουσαν και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Αθηνά Οικονομάκου για το δεύτερο παιδάκι της - δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσε.

Παράλληλα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο Έλα στη θέση μου, το οποίο ρίχνει αυλαία φέτος, μετά από πέντε χρόνια και ξεκαθάρισε πως καλό θα ήταν να τελειώσει φέτος, όσο είναι ακόμα στην ακμή του, τονίζοντας πως θα ήθελε να κάνει έκτη σεζόν.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Κάτω Παρτάλι, το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση στα social media μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και από εκείνη τη στιγμή έχει γεμίσει το Instagram της με μηνύματα για συγχαρητήρια. Έτσι κι εκείνη τους απάντησε με ένα τρυφερό βίντεο.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος πλέον σε πελάγη ευτυχίας αφού η οικογένειά τους θα μεγαλώσει σε λίγο καιρό κατά ένα μέλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα με μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με τον γιο της.

Αθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη

Λίγες ώρες μετά, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο στο οποίο ευχαριστεί με τον δικό της τρόπο τους followers της για τα υπέροχα μηνύματα που της έχουν στείλει.