Αλέξης Κούγιας: «Στο γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του»

Όλα όσα είπε για τον χωρισμό του με την Εύη Βατίδου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: «Στο γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του»

O Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του και τον χωρισμό του με την Εύη Βατίδου, με τον ποινικολόγο να παραδέχεται πως ίσως έφταιγε για τη λήξη του.

Ο δικηγόρος μίλησε για τα παιδιά του αλλά και για την καριέρα του, ενώ έκανε και μία αναφορά στην πρώτη του σύζυγο.

Αυτά είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον γάμο του και τον χωρισμό του

«Όταν πέθανε η πρώτη μου σύζυγος έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. Σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας, έμεινα 20 χρόνια ελεύθερος μετά. Αφιέρωσα τη ζωή μου στη δικηγορία γιατί η εργασιοθεραπεία μετά το χαμό της συζύγου μου ήταν βάλσαμο. Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, ο γνωστός δικηγόρος συμπλήρωσε: «Ο γιος μου πέρασε φέτος στη Νομική Αθηνών, ελπίζω και η κόρη μου να έρθει στο γραφείο. Στο γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Είχαμε ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, ζητούσε τη μισή μου περιουσία. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι τα παιδιά μου δεν άκουσαν ποτέ κακή κουβέντα από εμένα για τη σύζυγό μου.

Αλέξης Κούγιας Εύη Βατίδου

Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. Δεν με αδίκησε η φύση παρά τις προσπάθειες του Λαζόπουλου να με βγάλει κοντό. Όταν έχεις παιδιά, απαγορεύεται να ξαναπαντρευτείς και να ξανακάνεις παιδιά. Τα παιδιά μου δεν είδα ποτέ καμία σχέση μου. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ για τη ζωή μου και ας ήμουν δικηγόρος στις πιο σκληρές υποθέσεις της Ελλάδος», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας, o οποίος πριν από λίγο καιρό αρπάχτηκε στον αέρα της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά.

Αλέξης Κούγιας: Δείτε το πρόσωπο της κόρης του - Την "τσακώσαμε" με την Εύη Βατίδου

Σε βόλτα με την μαμά της Ευή Βατίδου "τσακώσαμε" την κόρη του Αλέξη Κούγια, η οποία είναι κανονικό μοντέλο. Δείτε το πρόσωπό της. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν είδαμε τις φωτογραφίες.

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η Μάιρα Κούγια, όπως είναι το όνομα της, έκανε μια βόλτα με την μαμά της στο Καβούρι και ο φακός των φωτογράφων ήταν εκεί για να τις αποθανατίσει. Μάλιστα οι δυο τους ήταν ευδιάθετες και δεν παρέλειψαν να χαμογελάσουν στην κάμερα, που τις τραβούσε.

Η Μάιρα είναι 14 χρονών και είναι η κόρη που έχει αποκτήσει ο γνωστός δικηγόρος από τον γάμο του με την Εύη Βατίδου. Οι δυο τους μπορεί να μην είναι πλέον μαζί, ωστόσο φυσικά η κόρη τους είναι το παν για αυτούς. Τώρα λοιπόν μαμά και κόρη έκαναν μια βόλτα και σας έχουμε τις φωτογραφίες. Η ίδια είναι ολόιδια η μαμά της ενώ έχει σώμα μοντέλου!

Εύη Βατίδου με κόρη Αλέξη ΚούγιαΕύη Βατίδου - Μάιρα ΚούγιαΕύη Βατίδου - Μάιρα Κούγια βόλτα με ποδήλατα

Δείτε όμως και πως τσακώσαμε τον Αλέξη Κούγια. Επάνω σε μηχανή! Αυτό σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί. Πατήστε εδώ για να δείτε τις εικόνες που μα άφησαν άφωνους.