Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα - Το τρυφερό βίντεο

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα - Το τρυφερό βίντεο

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει πώς και πώς τον ερχομό των δίδύμων της και έτσι σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο οποίο ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, περιμένουν τα παιδάκια τους με μεγάλο ενθουσιασμό και όχι άδικα. αφού όπως έχουν αποκαλύψει προσπάθησαν πολύ να αποκτήσουν.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης παιδιά

Το ζευγάρι προετοιμάζεται για το ερχομό των παιδιών, ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο και η Χριστίνα Μπόμπα φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε φαίνεται πως όντως έχει αρχίσει να φουσκώνει και η παρουσιάστρια δεν μπορεί να σβήσει το χαμόγελο από το πρόσωπό της ούτε λεπτό.

Έτσι ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Το ζευγάρι όπως και φαίνεται, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του μετά το λαμπερό γάμο του. Τα μωράκια τους θα έρθουν στον κόσμο και θα ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», έγραψε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, κάνοντας έτσι γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης, έκανε γνωστό πως σε λίγο καιρό θα γίνουν... 4, αποκαλύπτοντας πως περιμένουν δίδυμα.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι ευχές από τους διαδικτυακούς τους φίλους έπεσαν σαν την βροχή!

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα έγκυος