Κατερίνα Καινούργιου: «Είπα όχι στο Dancing with the Stars γιατί ήξερα ότι θα ξεφτιλιστώ»

Αφοπλιστικά ειλικρινής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Είπα όχι στο Dancing with the Stars γιατί ήξερα ότι θα ξεφτιλιστώ»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για την πρόταση που είχε απορρίψει από το Dancing with the Stars πριν από μερικά χρόνια, καθώς όπως είπε ήξερε πως θα ξεφτιλιστεί.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη πρόταση με αφορμή την επιστροφή του YFSF και τις δηλώσεις του Κώστα Δόξα για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

«Mε είχαν φωνάξει όταν ήμουν στο “Δέστε τους” και το λέω στον Μουτσινά και μου λέει “Κοίτα να δεις που θα γελάσουμε, σε θέλει για το Dancing”. Πάω λοιπόν και μου λέει “Θέλω να συζητήσουμε για τη συμμετοχή σου στο Dancing” λέω “Συγγνώμη με έχετε δει; ‘Όπου ρυθμός εγώ αλλού”.

Κατερίνα Καινούργιου Dancing with the stars

Η αλήθεια είναι ότι ήξερα ότι θα υπερξεφτιλιστώ και είπα όχι. Είχα και δουλειά, αν δεν είχα και χρειαζόμουν χρήματα δε ξέρω αλλά λέω, “Κοίτα ρε παιδί μου, βρήκαν το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης και σκέφτηκαν να το βάλουν στο Dancing with the stars», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Έφυγε από την εκπομπή της Σκορδά και επέστρεψε στην Καινούργιου - Άφωνη η παρουσιάστρια

Τι και αν αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, βρήκε πάλι δουλειά πίσω στα παλιά του λημέρια. Επέστρεψε και πάλι στην Καινούργιου και η ίδια έμεινε άφωνη μόλις τον είδε στο βίντεο.

«Συγγνώμη! Επιστροφή έχουμε; Επιστροφή του Σπύρου Ραφαήλ Κεραμίδα; Με κασκόλ και αποκλειστικό; Ε αυτό, τελείωσε… Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Να δω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά θέλω πιο πολύ να φαίνεται ο Κεραμίδας παρακαλώ», είπε με ιδιαίτερη χαρά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας είχε ξεχωρίσει μέσα από το Ευτυχείτε, ωστόσο το περασμένο φθινόπωρο πήγε στο Πρωινό. Όπως φαίνεται όμως η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Βέβαια, μετά την αποχώρηση του επιστρέφει στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας και ήδη έκανε την εμφάνιση του στο Πρωινό.