Δέσποινα Βανδή: Βγήκε για εξωτερική γυμναστική παρά το τσουχτερό κρύο!

Έτσι κρατιέται σε καλή φυσική κατάσταση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Βγήκε για εξωτερική γυμναστική παρά το τσουχτερό κρύο!

Η Δέσποινα Βανδή προσέχει πολύ το σώμα της και τη διατροφή της, πολύ συχνά μάλιστα μας δείχνει το τρόπο που γυμνάζεται. Έτσι και τώρα αν και με παγωνιά βγήκε στη εξοχή να αθληθεί παραβλέποντας το τσουχτερό κρύο.

Η τραγουδίστρια χρόνια τώρα δοκιμάζει διάφορες μορφές γυμναστικής για να έχει ένα δυνατό και υγιές σώμα και το καταφέρνει μια χαρά αφού πάντα είναι σε φόρμα. Μέσα από τον λογαριασμό της αυτή τη φορά μας αποκάλυψε πως ο γυμναστής της την δυσκόλεψε αρκετά και μάλιστα σε εξωτερικό χώρο ακόμα και η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες έχει πέσει πολύ.

Τίποτα όμως δεν πτοεί την Δέσποινα Βανδή "Είναι μια πολύ δύσκολη άσκηση που θέλει συγκέντρωση,focus και ήδη με έχει κουράσει αρκετά" ακούμε την τραγουδίστρια να λέει όσο ο γυμναστής της την εμψυχώνει. Δείτε ακόμα, μια ανάρτηση της τραγουδίστριας πριν λίγες μέρες.

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

γυμναστικη δεσποινα βανδη

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Υπήρχε κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην "επανασύνδεση" της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, με την ίδια να τονίζει πως στο παρελθόν υπήρχε κόντρα ανάμεσα στις δύο σταρ.

Οι δύο κυρίες έφεραν τα πάνω κάτω στην ελληνική showbiz όταν εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του J2US βάζοντας τέλος στις φήμες που υπάρχουν εδώ και μία 20ετία για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σήμερα εξήγησε πώς ξεκίνησαν αυτές οι φήμες και τόνισε πως η κόντρα τους, μεταφραζόταν περισσότερο ως ανταγωνισμός.

«Όταν βγήκε η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση έλειπε στο Λονδίνο. Υπήρχε πολλή έντονη ανάγκη να υπάρχει ένα ποπ είδωλο εδώ. Η Δέσποινα είχε όλα τα εφόδια για να το κάνει. Όταν έπρεπε να διαλέξει συνεργάτες, προφανώς διάλεξε τους τοπ. Οι τοπ αυτοί δούλευαν με την Άννα Βίσση. Κάπως έτσι ξεκίνησε μεταξύ της πιάτσας ότι «αυτή τη μιμείται». Δεν την μιμείται, πήρε απλά τους καλύτερους και οι καλύτεροι εκείνη την περίοδο ήταν ελεύθεροι.

Ήταν εξώφυλλο στο Down Town η Δέσποινα Βανδή που έλεγε «Η Άννα Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμα 30 χρονών». Αυτό έχει διπλή ανάγνωση: εκείνη είναι μια φτασμένη τραγουδίστρια, εγώ είμαι ακόμα τίποτα, οπότε μη με συγκρίνετε. Ήταν όπως το πάρεις. Εκείνη την εποχή το πήραμε αλλιώς, αλλά η Δέσποινα δεν το είπε έτσι.

Υπήρχε κόντρα. Δηλαδή, αν πήγαινες στην Άννα Βίσση, δεν πήγαινες και στη Δέσποινα Βανδή. Ανταγωνισμός ήταν, αλλά αυτός ο ανταγωνισμός είναι καλός παιδιά. Αυτό έκανε πάρα πολύ καλό και στις ίδιες, όχι μόνο εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά. Προσπαθούσες να κάνεις το παραπάνω».