Νίκος Ψαρράς: «Ο έρωτας με τη γυναίκα μου δε θα τελειώσει, είμαι σίγουρος»

Η υπέροχη εξομολόγηση για την οικογένειά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Ψαρράς: «Ο έρωτας με τη γυναίκα μου δε θα τελειώσει, είμαι σίγουρος»

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την οικογένειά του, για τον γιο της αλλά και για τη σύζυγό του, με την οποία όπως είπε ο έρωτας δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ.

Λίγο πριν τη μεγάλη του είσοδο στο Καφέ της Χαράς, ο Νίκος Ψαρράς έκανε μία φοβερή εξομολόγηση για τους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του.

Αρχικά για τον γιο του είπε: «Έχουμε έναν γιο είναι έξι χρονών, τον Πάνο. Πηγαίνει μεγάλο νήπιο, έτσι το λέμε στην γερμανική σχολή. Είναι γεννημένος μέσα Σεπτέμβρη και εκεί, επειδή ακολουθούν το πρωτόκολλο του υπουργείου παιδείας της Γερμανίας, τα παιδάκια που είναι γεννημένα από Σεπτέμβρη και μετά έχουν την επιλογή να επαναλάβουν για δεύτερη χρονιά το νήπιο, αν θέλουν οι γονείς, επειδή είναι δίγλωσσα.

Ήταν δική μας επιλογή γιατί δεν θέλαμε να ζοριστεί. Ήταν μια χρονιά που χάθηκε η περσινή και που δυστυχώς χάνεται και η φετινή. Θέλαμε να του κάνουμε ένα δώρο και νιώθει πολύ σίγουρος και ευτυχισμένος. Λόγω της συγκυρίας κάναμε αυτή την επιλογή αλλιώς θα πήγαινε πρώτη δημοτικού φέτος».

Νίκος Ψαρράς γυναίκα

Στη συνέχεια, μιλώντας για την σύζυγό του, ανέφερε: «Η γυναίκα μου είναι σύντροφος ζωής. Είμαστε μαζί από το 2012. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό Θέατρο, δουλεύαμε και οι δύο εκεί. Η Έλενα ως θεατρολόγος. Από την πρώτη στιγμή γνωριμίας ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί και πολύ σύντομα ήμασταν μαζί. Συγκατοικήσαμε αμέσως. Το timing είναι πολύ σημαντικό σε ότι και αν κάνουμε.

Η Έλενα δεν αγαπάει τη δημοσιότητα. Πολλές φορές ξαφνιαζόμαστε όταν βλέπουμε μια φωτογραφία επειδή ήμασταν μαζί για ψώνια στο κέντρο ή στην Κηφισιά. Γιατί είμαστε ατημέλητοι με φόρμες. Είναι όμορφη η γυναίκα μου. Είναι όμορφη και μέσα της. Είναι πολύ καλό παιδί, ειλικρινής στη σχέση μας. Είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτός στη σχέση. Και εγώ είμαι ανοιχτός, πιστός και περήφανος για όλο αυτό. Είναι ωραίο να τον τιμάς τον άνθρωπό σου.

Σε εμάς δεν θα τελειώσει ο έρωτας είμαι σίγουρος. Παντρεύτηκα σε μια ηλικία που την είχα ζήσει τη ζωή μου. Είμαι 49. Την Έλενα τη γνώρισα στα 39 μου. Εγώ είχα ζήσει τη ζωή, δεν είχα απωθημένα».

Νίκος Ψαρράς: «Παρότι Ψαρράς... νιώθω ακόμη ψαρωμένος στη δουλειά»

Ο τηλεοπτικός Σταμάτης από τις «Άγριες Μέλισσες» ήρθε για να... φύγει από το Διαφάνι, όπως λέει ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς που ενσαρκώνει τον ρόλο. Λίγο πριν εγκαταλείψει τη σειρά και εισβάλει στο «Καφέ της Χαράς», δίνει στο You weekly μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του.

Από τα παιδικά χρόνια που έζησε σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη φτάνοντας μέχρι και το... Λος Άντζελες όπου έκανε καριέρα ως ηθοποιός! Η στενή σχέση με τους γονείς του, η αντίρρηση του πατέρα του να γίνει ηθοποιός, η πιο δύσκολη στιγμή του στο θέατρο, ο επεισοδιακός τρόπος που γνώρισε τη γυναίκα του, τα φλερτ, οι... χυλόπιτες, τα χυδαία μηνύματα.

  • Από την Κατερίνα Μπούσιου
  • Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
  • Styling: Έλενα Οικονόμου

Ποιο είναι το ωραιότερο φλερτ που σου έχει κάνει μια γυναίκα;

Θυμάμαι όταν ήμουν νεότερος, ένα βράδυ που ήμουν σε ένα καλοκαιρινό κλαμπ στη Γλυφάδα βγήκα έξω να πάρω αέρα και ήρθε ξαφνικά μια κοπέλα για να με φλερτάρει και μου λέει «αχ, να ήμουν αυτό που έψαχνες!». Και της απάντησα «ναι, εσένα έψαχνα, πάμε!». Είναι όλα θέμα timing. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλες φορές που το φλερτ μπορεί να γίνει με χυδαίο τρόπο, υπάρχει στην εποχή μας μια «εισβολή» συνήθως στα social media που με αφήνει πραγματικά άφωνο.

Νίκος Ψαρράς συνέντευξη περιοδικό You

  • Μπλούζα, Mango
  • Παντελόνι, Guy Laroche Piraeus
  • Δαχτυλίδι, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS

Εν τω μεταξύ, η γυναίκα μου επειδή δεν έχει Instagram μπαίνει στο δικό μου προφίλ και τα βλέπει πρώτη αυτά τα σχόλια, ακόμη και τα πιο χυδαία που μου στέλνουν. Τώρα πια γελάει όταν τα βλέπει, στην αρχή δεν γέλαγε καθόλου, σοκαριζόταν. Άργησα κι εγώ να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί που τα στέλνουν, γιατί νόμιζα ότι μου τα στέλνουν φίλοι μου από ψεύτικα προφίλ για να μου κάνουν πλάκα!

Ο δημοφιλής ηθοποιός σε μια διαδρομή που κρύβει και ανατροπές, όπως διηγείται ο ίδιος στο video που ακολουθεί, με την επεισοδιακή του συνάντηση με την ηθοποιό Μέριλ Στριπ!

Κεντρική φωτογραφία:

  • Κοστούµι και µπλούζα, Mango
  • Δαχτυλίδι, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS
  • Παπούτσια, Levi’s, Sandy.s