Έλλη Κοκκίνου για Survivor: «Θα τους σκότωνα όλους από την αφαγία»

Θα συμμετείχε ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλλη Κοκκίνου για Survivor: «Θα τους σκότωνα όλους από την αφαγία»

Η Έλλη Κοκκίνου το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στο “Καλό Μεσημεράκι” και αποκάλυψε αν θα συμμετείχε ποτέ στο Survivor.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Τι έχω τραβήξει”, σε μουσική του Γιώργου Κακοσαίου.

Μάλιστα, η ίδια ευχαρίστησε τον Νίκο Μουτσινά για το γέλιο που της προσφέρει κάθε φορά που παρακολουθεί την εκπομπή του ενώ παράλληλα αναφέρθηκε για το πόσο έχει πλήξει ο κορωνοϊός το επάγγελμά της.

Η Έλλη είπε χαρακτηριστικά: “Είναι δύσκολα τα πράγματα” είπε η Έλλη. “Eλπίζουμε το καλοκαίρι να μπορέσουμε να τραγουδήσουμε σε ανοιχτούς χώρους. Γιατί υπάρχει κόσμος από πίσω που δεν μπορεί να ζήσει”.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής την ρώτησε αν θα πήγαινε στο Survivor με την ίδια να απαντά: «Αν θα πήγαινα στο Survivor θα τους σκότωνα όλους εκεί από την αφαγία. Θα έπεφτα στη θάλασσα να πιάσω το ψάρι με το στόμα”. Στο μεταξύ ο Νίκος Μουτσινάς λίγη ώρα πριν δέχτηκε στην εκπομπή μια τηλεφωνική φάρσα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Άλλος άνθρωπος η Έλλη Κοκκίνου - Η αλλαγή που της... άλλαξε το πρόσωπο

Η Έλλη Κοκκίνου, μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι που πέρασε αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της, η οποία την έκανε άλλο άνθρωπο. Άλλαξε το πρόσωπο της, αφού την έκανε πιο γλυκιά.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της καρέ και ενθουσιασμένη, θέλησε να δείξει το αποτέλεσμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε με τα νέα της μαλλιά και είναι κούκλα.

Έλλη Κοκκίνου μαλλιά αλλαγή

Να σημειώσουμε πως, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», το μεσημέρι του Σαββάτου η Έλλη Κοκκίνου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να "ξεφορτωθεί" από πάνω της 22 ολόκληρα κιλά. Δεν ήταν δίαιτα.